Bucuresti

Atelier decoupage pe tricou

Detalii

Web
http://artandhobbystudio.ro/atelier-decoupage-pe-tricou-26-02-2015/
Pret
70 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Locatie
Art & Hobby Studio
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
512

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin urmare te asteptam joi, 26 februarie, incepand cu ora 17:00 in Art & Hobby Studio. Atelierul are loc pe parcursul a 1h 30 min.

Alaturi de artistul plastic Maria Ivan-Gurzu vom descoperi o alta tehnica prin care sa ne infrumusetam intr-un mod cat mai original un obiect vestimentar. Vom invata impreuna sa dam o alta fata lucurilor din jurul nostru. Vom contribui la transformarea impresionata, prin simplitatea ei, a unui obiect vestimentar cu ajutorul tehnicii servetelului. Un twist de unicitate cu o redare personala ce este dat de coloristica tiparului si modalitatea de aplicare pe obiect.

Tema: Tehnica servetelului pe material textil

Obiect final: Tricou personalizat

Noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare (un tricou alb, servetele, vernis, pensule, lipici, palete plastic suport), tu trebuie doar sa-ti pui creativitatea in valoare si cu ajutorul sfaturilor pretioase ale Mariei sa realizezi un tricou cat mai original si reprezentativ personalitatii tale.

Costul atelierului este:

- 70 lei/pers

- 60 lei/pers daca mai aduci o persoana

- 50 lei/pers daca mai aduci doua persoane

Plata se face in numerar inainte de inceperea atelierului.

Numar minim de participanti: 6.

Numar maxim de participanti: 12

Cu tricoul realizat participantii vor pleca acasa.

Inscrierea se face prin mail la adresa contact@artandhobbystudio.ro pana la data de 24 februarie. In mail veti preciza ca doriti sa va inscrieti la atelierul decoupage pe tricou, numarul de persoane, numele si nr de telefon.