Bucuresti

Atelier intensiv de dans irlandez cu Anna Tillak, TCRG

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
584

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primul atelier de dans irlandez cu Anna Tillak, TCRGAfilierea dintre STEYsha School of Irish Dance, Romania si ISTA School of Irish Dance, Polonia va debuta efectiv in week-endul 28-29 mai 2011, cu ocazia primului atelier intensiv de dans irlandez cu Anna Tillak TCRG (Profesor Certificat de Comisia de la Dublin), adresat tuturor dansatorilor neinregistrati cu alti TCRG si non dansatorilor, indiferent de varsta.


1. CAND?


Sambata, 28 mai – Duminica, 29 mai 2011. Participantii vor fi impartiti pe grupe, fiecare avand de-a lungul celor doua zile program separat, ce urmeaza a fi anuntat ulterior pe blogul scolii (http://steysha.blogspot.com).


2. UNDE?


Str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti, in sala de dans a STEYsha. Cladirea se afla in zona Gara de Nord, Piata Matache.


3. CINE PREDA?ANNA TILLAK, TCRG – singurul instructor de dans irlandez din Polonia ce detine certificare din partea Comisiei de dans irlandez din Dublin.


Anna este un instructor cu experinta, dovada fiind participarea dansatorilor sai in competitiile internationale. Ea este, de asemeni, dansatoare si coregrafa a cunoscutului grup polonez Elphin, in cadrul caruia contribuie la elementul de creatie. Anna imbina laturile moderna si traditionala ale dansului lrlandez, permitandu-le dansatorilor sai sa se exprime la capacitati maxime atat la competitii, cat si in spectacole.


4. CUI SE ADRESEAZA ATELIERUL?


Atat copiilor, cat si adultilor de toate varstele, cu sau fara experienta anterioara in dansul irlandez, neinregistrati cu alti TCRG.


5. DE CE SA PARTICIPI LA ATELIER?


· Atelierul este echivalentul unui curs prelungit, pe parcursul caruia se lucreaza pe tehnicile de dans si rezistenta fizica, pe imbunatatirea dansului fiecaruia si pe invatare de pasi noi.


· Atelierul iti va permite sa intelegi mai bine parti tehnice si elementele de dans pe care nu ai avea timp sa le aprofundezi in timpul unui singur curs normal.


· Stilul si dansurile Annei vor veni excelent in completarea a ceea ce se invata la cursurile saptamanale in STEYsha.


· Pentru cei interesati de performanta, participarea periodica la un atelier va permite o evolutie mai rapida.


· Pentru cei interesati de intretinere fizica, doua ore intensive de atelier sunt echivalentul a trei zile de mers la sala de fitness.


· Pentru cei ce vin la cursuri doar de placerea dansului, vor putea invata pasi noi, diferiti de cei oferiti la cursurile saptamanale.


· Daca-ti dai seama ca-ti place dansul irlandez, te poti inscrie in STEYsha si reveni pentru cursuri saptamanale, sau ateliere periodice (la pret redus), iar daca nu crezi ca te potrivesti cu stilul, ramai cu un week-end de miscare fizica dupa care organismul tau tanjeste !


6. PARTICIPANTII DIN ALTE ORASE


In sprijinul participantilor din alte orase, exista optiuni de cazare ieftine la zece minute de sala de dans, pentru doar 10 euro pe noapte de persoana. Hostelul dispune de 22 de locuri de cazare, asa ca rezervarile trebuiesc facute din timp. http://www.friendshostel.ro/


Exista si posibilitatea unei cazari mai ieftine si mai simple, la cerere.


Daca veniti in grup, atentie la discounturile oferite de CFR pentru grupuri de la doua persoane in sus.


7. CUM MA INSCRIU?


Inscrierea se face prin telefon la 0740.680.805 sau mail: steysha.irishdance@gmail.com, in perioada 3 – 23 mai si presupune achitarea in avans a 50% sau 100% din taxa de participare, personal, la sediul STEYsha, sau prin transfer bancar, la numarul de cont furnizat la cerere.


8. TAXA DE PARTICIPARE


Participarea la atelier se face in baza achitarii taxei de 100 de ron de persoana pentru intreg week-endul.


Taxa pentru cursantii STEYsha este de 50 ron pentru intreg week-endul.


Programul atelierului va fi postat ulterior pe blogul scolii: http://steysha.blogspot.com si pe pagina de Facebook: Stey Sha.


CONTACT: Mara CERNAT, 0740.680.805, steysha.irishdance@gmail.com