Bucuresti

Atelier stampile print shop

Atelier stampile print shop

Detalii anunt

Telefon
0726744533
Pret
85 LEI
Categorie
Anunturi birotica si papetarie
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1064

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Deci, cine are nevoie de stampile!!?? Avem stampile autotusante, stampile clasice pe suporti de lemn, stampile timbru sec, stampile set de litere gata de personalizat, confidentialitate maxima (iti faci singur stampila ta), pixuri/stilouri cu stampila, stampile cu datiera, datiere, inseriatoare COLOP si REINER, cifriere, tus COLOP, NORIS, & REINER, tusuri speciale pentru carne, oua, lemn, cauciuc, plastic, accesorii si consumabile stampile.

Am executat si executam cea mai complexa gama de stampile, de la o stampila cu o grafica simpla pana la o grafica complexa, de la o stampila personala pana la o stampila de business. Creem, procesam si executam grafica pentru stampila pe care o doriti. Oferim service pentru stampilele deja existente in posesia dumneavoastra, adica puteti sa schimbati doar amprenta stampilei, sau doar suportul stampilei sau doar tusiera in functie de necesitate si de stampila detinuta, bineinteles veti face o economie folosindu-va de stampilele pe care nu le mai folositi.

Am executat si executam stampile in aceeasi zi sau in functie de cantitate in 24 de ore in atelierul nostru personal (suntem producatori de STAMPILE din 2000 si parteneri COLOP). Oferim si alte servicii de copy print center.