Bucuresti

Ateliere de Pasti pentru copii

Detalii eveniment

Telefon
0751177084
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
866

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 aprilie 2011 - Duminica 17 aprilie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta Atelierele de Pasti pentru Copii

Pe 16 si 17 aprilie, de Sarbatoarea Floriilor, Teatrul National de Opereta va gazdui pentru cei mici o serie de ateliere de Pasti, organizate in cadrul parteneriatului cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Atelierele se adreseaza copiilor intre 8 si 14 ani si sustin misiunea sociala si educativa comuna celor doua institutii partenere.

In cadrul atelierelor, copiii vor confectiona felicitari de Pasti din materiale variate, sub indrumarea artistului plastic Daniela Mihai, profesoara la cursurile de arte vizuale organizate de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Prin aceste ateliere de creatie educative si distractive in acelasi timp, participantii vor invata sa conceapa felicitari de Pasti, folosind tehnici de pictura, decupaj si colaj.

In ambele zile, vor avea loc cate doua ateliere, in intervalele orare 10.30-12.00 si 14.00-15.30. Acestea se vor desfasura in Studioul pentru Copii din cadrul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", un spatiu conceput special pentru activitatile creative si educative destinate celor mici.

Proiectele sociale si educationale reprezinta unul din punctele centrale in activitatea Teatrului National de Opereta. In acest scop, in perioada care urmeaza, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" va desfasura si alte activitati dedicate copiilor si parintilor, pentru a sprijini dezvoltarea personala si creativa a tinerilor.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere