Bucuresti

Ateliere pentru parinti si copii la Ceainaria Tabiet

Ateliere pentru parinti si copii

Detalii curs

Telefon
0761422673
Pret
50 LEI
Categorie
Cursuri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1060

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Fă echipă cu prichidelul tău! Începand cu 29 iunie te aşteptăm în fiecare duminică de la ora 12:30 în Ceainăria Tabiet unde alături de profesoara Ioana Ionescu vom organiza o serie de ateliere destinate copiilor şi părinţilor.

Dorim să venim în sprijinul relaţiei părinte-copil, dandu-le celor mici libertatea de a-şi exprima ideile, beneficiind de căldura şi implicarea parinţilor .

Programul atelierelor:
-29 iunie: Felicitări Pop-up – realizarea unei felicitări pop-up (3D) personalizate pe care o pot dărui unui prieten sau unei rude.
-6 iulie: Pictură pe sticla- transformarea unei sticle sau borcan într-un obiect decorativ cu ajutorul culorilor pentru vitraliu (reciclare creativă).
-13 iulie: Cutiuță unicat- părintele și copilul vor construi fiecare câte o cutie pe care o vor picta în funcție de destinația pe care i-au atribuit-o.
-20 iulie: Grafică – Felicitări și scrisori în care putem da o formă figurativă textului nostru.
-27 iulie: Arborele Genealogic – părintele şi copilul vor desena împreună un arbore genealogic în care să-şi aşeze aşa cum văd ei toate rudele.
-3 august: Casa visurilor – Realizarea în echipă a unui proiect de casă aşa cum şi-o doresc.

Atelierele se desfăşoară pe parcursul a 1h 30 min.

Preţul unui atelier este de 50 lei/echipă(părinte + copil). Pentru fiecare participant în plus la echipa iniţială (al doilea părinte, frate/soră, prieten etc) se va plăti o extra taxă de 20 lei. În preț sunt incluse toate materialele necesare desfășurării atelierului.
Plata se face în numerar înaintea începerii atelierului.
Dacă doriţi să participaţi la toate 6 atelierele veţi plăti 240 lei în loc de 300 lei! (întreaga sumă trebuie achitată în primul atelier).

Atelierul va avea loc cu un număr minim de 3 echipe înscrise.
Înscrierea se face prin mail la adresa office@ceainariatabiet.ro pană la data de 24 iunie. În mail veţi preciza numărul de persoane înscrise, numele şi un nr de tel.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la nr de tel 0761422673.

Vă aşteptăm cu drag!