Bucuresti

Atelierul Sistemul Solar

Atelierul de creație pentru copii Sistemul Solar: Construim împreună propriul model al sistemului solar!

Detalii eveniment

Telefon
0212522003, 0732992727
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Skybar
Vizualizari
792

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 31 ianuarie 201511:00-12:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vrei să-ți înveți copilul despre sistemul solar în cel mai distractiv mod?

Adu-l sâmbătă, 31 ianuarie la atelierul Sistemul Solar, organizat de BluParty, unde va învăța prin cele mai simple jocuri despre astronomie, planete și Soare și va construi propriul său model de sistem solar!
Părinții sunt așteptați împreună cu copiii la SkyBar din Calea Dorobanți nr. 155, et. 5, începând cu ora 11:00. Înscrierile se fac pe site, completând formularul din pagina atelierului pentru copii.

În cadrul atelierului copiii vor colora, picta și recicla o simplă cutie de pantofi și o vor transforma într-un model de sistem solar format din opt planete împreună cu sateliții lor naturali și Soare, pe care la sfârșit îl pot lua acasă.

Copiii vor afla multe din curiozitățile cosmosului și sistemului nostru solar, de la ce sunt planetele, cum s-au format și ce culori au, până la ordinea în care se afla ele față de Soare și ce temperaturi sunt pe fiecare planetă.
Atelierul Sistemul Solar este potrivit pentru copii cu vârste între 6 și 10 ani și va fi coordonat de Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere