Bucuresti

Atentie copii! Zurli cauta campionii la mall Promenada

Atentie copii! Zurli cauta campionii la mall Promenada

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
Promenada
Vizualizari
1282

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Zurli caută campionii la mall Promenada

PROGRAM:

Sâmbătă, 25 ianuarie
17.00 - 18.00 | ATELIERUL DE CĂSUŢE AM O CĂSUŢĂ MICĂ

Duminică, 26 ianuarie
17.00 - 18.00 | ATELIERUL DE CĂSUŢE AM O CĂSUŢĂ MICĂ
18.15 - 19.15 | SPECTACOLUL TIRIBAM TIRIBUM

Adresa: mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)
Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentelor Zurli este liber

Pentru că hitul are nevoie de campioni, iar cântecul “Am o căsuţă mică” a devenit deja un hit, Zurli caută campionii!
Vino alături de copilul tău în mall Promenada, sâmbătă 25 ianuarie și duminică 26 ianuarie, de la orele 17.00, la Atelierul de Construit Căsuţe organizat de Zurli.

YUPPY, cel mai vesel și simpatic constructor, prieten al Găştii Zurli, îi învaţă pe copii cum să construiască o căsuţă din carton, hârtie, plastic, lemn şi orice alte materiale, decorată după gustul şi imaginaţia fiecăruia.

TIRIBAM TIRIBUM, cel mai iubit spectacol pentru copii vine în mall Promenada.

După Atelierul de Construit Căsuțe, copiii vor fi răsplătiți cu un spectacol TIRIBAM TIRIBUM duminică, 26 ianuarie, incepându cu orele 18.15.

Personajele cele mai iubite de copii - Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli și Tanti Prezentatoare, ajutaţi de Zâna Bună şi încurcaţi pe alocuri de Vrăjitoarea Tura Vura, aduc distracţia în faţa copiilor şi părinţilor.

Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere.

Vă așteptăm cu drag la Promenada, cel mai nou mall din București!

*** Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

Filtre stire

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta