Bucuresti

Auto Total

Auto Total

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Splaiul Unirii, nr. 96
Telefon
0213175909
Fax
0213117112
Web
www.autototal.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
5849

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Auto Total Bucuresti

Am vrea sa pornim istorisirea noastra cu inceputurile frumoasei povesti care a ajuns acum AD Auto TOTAL - ne-am gandit ca ti se va parea interesanta pentru ca esti si tu, poate, unul din personajele acestei povesti.

Totul a inceput in noaptea dintre ani, chiar pe 31 Decembrie 1994, cand un mic grup de prieteni a transformat in realitate o idee pe cat de simpla, pe atat de grandioasa in domeniul importului si distributiei de piese auto de la acea ora, idee intarita prin sloganul "ALEGE ORIGINALUL!". Intr-o piata invadata de produse ieftine am fost primii care am mizat in primul rand pe calitate, cea mai buna solutie pe termen lung, in viziunea noastra.

Pe atunci nu ne-am gandit ca povestea noastra se va transforma intr-un mare succes, pentru ca plecaseram la drum cu numai cativa paleti cu filtre Mann. Acum, insa, continuam drumul pe care am pornit cu doua depozite centrale de peste 30.000 de metri patrati, impreuna cu alte 26 de depozite aflate in orasele importante din tara.

De la o cifra de afaceri de 3.000 de Marci Germane la inceput (aproximativ 1.500 Euro) s-a ajuns la peste 60.000.000 Euro pe an - o perioada lunga de impliniri care ne-au aratat ca suntem pe drumul cel bun. Si nu numai cifra de afaceri ne bucura, ci si calitatea produselor pe care le distribuim, pentru ca nu am abandonat nici o secunda crezul din spatele sloganului nostru. Suntem, in piata romaneasca, reprezentantii celor mai importante companii din intreaga lume, acele companii care echipeaza de prim montaj marile nume auto.

Este o poveste frumoasa, pe care a facut-o reala efortul fiecarui membru al acestei echipe - o echipa numeroasa si extrem de valoroasa, o familie mare, cu peste 450 de membri raspanditi in toata tara. Cu totii am inteles ca in aceasta poveste cel mai mult conteaza oamenii, de aceea in fiecare zi incercam, impreuna cu toti partenerii nostri, sa construim o lume mai frumoasa pentru oameni.