Bucuresti

AVANPREMIERĂ: "Hell" de Lolita Pille

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 3 zile
Apartine de
Godot Cafe - Teatre
Vizualizari
485

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 25 noiembrie 2014 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

PREMIUL DE EXCELENŢĂ oferit de Agenția Națională ANTIDROG în GALA Partenerilor Antidrog, 2 decembrie 2006, Ateneul Român.

Dramatizare și regia: Chris SIMION

Distribuţie: Antoaneta Cojocaru - Hell Mihai Smarandache - Andrea Ela Ionescu - Sibylle Ana Covalciuc - Chloe Dan Rădulescu - Vittorio

Povestea pe scurt HELL nu este un drog, nu se baga în venă, nu se trage la liniuță. HELL este un spectacol de teatru care spune povestea celor ce o fac.

Pe scenă, patru tineri, copii de bani gata, își schimbă existența profitând din plin de droguri, sex și viața de noapte în cluburi de fițe. Pentru scurt timp, doi dintre ei, Hell (Antoaneta Cojocaru) și Andrea (Mihai Smarandache) se îndragostesc. Viața lor capătă un sens, le dă euforia pe care „prafurile“ nu le-au dat-o niciodată. De frica însa, se despart și revin la vechile vicii. „Liniuțele“ prizate acum nu mai au nicio putere. Scenă după scenă, „Hell“ zbârlește pielea audienței. Dan Rădulescu în rolul de pește te așteaptă să îi cunoști. Oricând destinul lor, poate fi al tău!

“Bună. Sunt o japiță. Sunt tânără, extrem de bogată,frumoasă și foarte rafinată. În agenda am 500 de numere de telefon la care nu sun niciodată. În loc de creier...am un card de credit. În loc de nas... am un aspirator. În loc de inimă...n-am nimic.”

Concept regizoral • un spectacol de teatru modern • mijloace scenice: cuvânt, artă video, coregrafie, muzică • scopul acestui spectacol nu este să-ți placă. Ci să te miște!

Durată: 1h 30 Preţ bilet: 40 lei

La acest spectacol nu se fac rezervări. Biletele se pot achiziționa de la barul Godot Cafe-Teatru între orele 12:00 și 19:00

Sursa informatii: www.godotcafeteatru.ro

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta