Bucuresti

Aviz locuitorilor din Sectorul 3: mergeți cu calculatorul la service în același sector!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
263

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se poate înțelege ușor urgența cu care bucureștenii vor să își poată folosi calculatorul, și de aceea caută un service de calculatoare din București cât mai aproape de ei. Locuitorii zonelor cuprinse între Bulevardul Unirii, Strada Matei Basarab și Calea Călărași caută un service laptop sector 3 în București și nu mai departe. Cât de ușor îl pot găsi?

Calculatorul permite tuturor să ajungă, virtual și instantaneu, în orice colț al lumii, dar ca să poată face asta, în situații de urgență și nu numai, acesta trebuie dus cât mai aproape de casă pentru curățare (de praf sau lichid), reparare sau upgrade (hardware sau software).

Toate drumurile din Sectorul 3 duc la service

Oricine operează un centru de service de echipamente IT cunoaște faptul că proximitatea este un aspect important pentru clienți.
În București, a parcurge 10-15 km cu un PC defect pe bancheta din spate sau cu laptopul la braț până la un service aflat într-un alt sector nu merită efortul, găsindu-se măcar un vecin care stă un etaj mai jos sau în blocul de vizavi, în cartier, și care spune că se pricepe.

Ei bine, lucrările efectuate de tehnicienii unui centru de service de PC și laptop sunt mult mai rapide, sunt garantate (se oferă garanție pentru piesele componente care au fost montate în locul celor defecte).
De ce să se implice vecinul lăudăros când specialiștii dotați cu instrumente profesioniste sunt atât de aproape?
Sunt foarte multe service-uri de calculatoare în București și este și normal, la cât de conectați la tehnologie sunt cei care trăiesc în Capitală, deși pentru locuitorii Sectorului 3 prea puțin contează.
Ei vor ca, aproape de casă sau în drumul lor către job sau către mall, să poată găsi un service bun unde să își lase PC-ul sau laptopul. Pe mâini bune.

Un exemplu de bună practică: Service Laptop București

Sectorul 3 este destul de cunoscut pentru serviciile din zona IT&C, așa că service-uri sunt destule aici, însă un exemplu de bună practică are întotdeauna loc pentru a fi menționat.
Service Laptop București (Calea Călărașilor nr. 34) se află destul de aproape de Piața Unirii, dar destul de aproape și de alte zone de tranzit ale sectorului.

Acest centru de service de calculatoare din București deservește cu reponsabilitate și conștiinciozitate cel puțin pe locuitorii sectorului, asigurând lucrări de service hardware și software pentru laptopuri, PC-uri dar și tablete și alte gadget-uri. Experiența echipei este una considerabilă, incinta este pregătită în totalitate iar instrumentele specifice sunt întotdeauna la îndemână.

Service-ul dat ca exemplu este locul în care un PC vine fără pastă, zgomotos nevoie mare, încet în procesare și pleacă, dacă nu ranforsat, măcar fără aceste probleme. Este service-ul care cunoaște atât de bine laptopurile de producție mai veche, dar și pe cele ultimul răcnet, astfel încât operațiunile complexe pot fi considerate lucruri de rutină; nimic nu îi mai suprinde pe tehnicienii de service găsiți pe Calea Călărașilor la numărul 34!

Ce altceva mai trebuie locuitorilor sectorului 3? Soluția este bună, e aproape și se ajunge repede la ea!