Bucuresti

Aylin Cadir, invitat special al unei emisiuni de la CNN

Aylin Cadir, invitat special al unei emisiuni de la CNN

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
406

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aylin Cadîr, invitat special al unei emisiuni de la CNN

Cântăreața româncă de origine turcă Aylin Cadîr a participat la una dintre cele mai urmărite emisiuni din Turcia, Burada Laf Cok, difuzată pe postul de televiziune CNN

București, 20 mai: Aylin Cadîr a fost invitatul special al emisiunii Burda Laf Cok de pe postul turc de televiziune CNN. În cadrul emisiunii artista a cântat live, alături de band-ul The Lucky Charms, cel mai nou single al său „Half of me”, o reinterpretare a piesei "Fericirea are chipul tău" și o piesă din folclorul turcesc numită „Mecnunum Leylami Gordum. Totodată, Aylin a vorbit despre activitatea profesională, atât muzicală cât și actoricească.
Prezentată de Mesut Yar, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din Turcia, emisiunea de seară - Burda Laf Cok este una dintre cele mai urmărite programe din categoria sa. Participarea artistei la această emisiune a avut loc în contextul promovării internaționale a single-ului „Half of me”, pe care Aylin l-a lansat la sfârșitul lunii aprilie.
Înregistrarea integrală a momentului lui Aylin Cadîr la Burda Laf Cok poate fi urmărită pe canalul său de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qKKc-gPTW2g

Despre „Half of me”
Piesa „Half of me”, distribuită în România de MediaPro Music, a fost produsă de Fonogram Studios și Hahaha Production și editată de BMG Gold Songs, Green & Bloom Smashes, Lee Anna James Music, HaHaHa Production și Fonogram Studios. Muzica și versurile au fost compuse de Lee Anna James și Elena Moroșanu iar producția a fost realizată de Cotoi Alexandru și Mihai Andrei.

Despe Aylin Cadîr
Aylin Cadîr promovează stilul muzical pop-jazz, deschizând prin intermediul albumului său de debut - „Cloud” granițele dintre mainstream și underground. Totodată, începând cu anul 2008, Aylin este activă și ca actriță profesionistă, jucând de-a lungul timpului în producții de televiziune, filme de scurt și lung-metraj și piese de teatru.
Mai multe informații despre artistă puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a acesteia, https://www.facebook.com/AylinCadirOfficial sau pe pagina sa web: http://www.aylincadir.ro.