Bucuresti

„Back to the Future"

Eveniment ElectroSUNETE „Back to the FUTURE"

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
590

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 10 mai 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

VJ Oase la ElectroSUNETE „Back to the FUTURE”, alaturi de Rodion GA și GOLAN, la Club Colectiv

VJ Oase se alătură evenimentului ElectroSUNETE „Back to the FUTURE, pentru a susține partea de visuals. VJ Oase este o artistă tânără, deja obișnuită a lumii muzicii eletrco, cu o abordare foarte fresh asupra vizualului de live.
Vă reamintim că revista SUNETE organizează primul concert dintr-o serie de evenimente concept, în data de 10 mai, la Club Colectiv.
ElectroSUNETE „Back to the FUTURE” se anunță a fi unun dialog între generații de artiști, despărțite de câteva decade, în caremuzica electronică a anilor 70-80, reprezentată de pionierul muzicii new wave în România – Rodion GA se va întâlni cu act-ul electro-live al momentului – talentatul trio româno-cubanez GOLAN!

Rodion GA (reînviat prin persoana lui Rodion Roșca) apare pe scenă într-un showcase analogic unic, împreună cu magnetofonul său original,de pe care și azi „mixează”…! GOLAN nu sunt cu siguranță un moft al momentului – trio-ul bucureșteano-cubanez are un sunet elegant, calibrat, serios de jucăuș și, în acelaşi timp, matur. Alături de Rodion GA și GOLAN, în holospațiul din Club Colectiv vor da intro și outro serii DJ Dex (Clanu Butoane) și respectiv DJ Charlie Boy The Rabbit King (Good Life).

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta