Bucuresti

Banca Comerciala Feroviara - Agentia Popa Tatu

Detalii sucursala

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Popa Tatu, nr. 62 A
Telefon
0213034078, 0213034079
Web
http://www.bancaferoviara.ro
Categorie
Sucursale banci
Modificat
acum 7 luni si 5 zile
Vizualizari
1197

Voteaza & Distribuie

Prezentare sucursala

Banca Comerciala Feroviara Bucuresti - Agentia Popa Tatu

Banca Comerciala Feroviara S.A. a fost infiintata in luna august 2009 si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an. Autorizarea Bancii Comerciale Feroviara S.A. de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) a fost un proces exigent si riguros care s-a derulat intr-o perioada extrem de dificila pentru sectorul financiar-bancar. Obtinerea de catre Banca Comerciala Feroviara S.A. a autorizatiei de functionare in aceasta perioada confirma soliditatea proiectului care a stat la baza infiintarii bancii, precum si viabilitatea acestuia pe termen lung.

Proiectiile privind planul de afaceri si evolutia principalilor indicatori de performanta financiara au la baza o abordare prudenta, fiind fundamentate pe reguli si proceduri exigente de identificare, monitorizare si ajustare a riscurilor specifice.

Banca Comerciala Feroviara S.A. este o banca universala cu capital privat, integral romanesc, avand urmatorii actionari: domnul Valer Blidar (39,5%), SC Astra Vagoane Calatori S.A. (26%), SC Tristar SRL (25%) si SC Atelierele Grivita Bucuresti S.A. (9,5%).

Orar sucursala

Luni - Vineri: 10:30 - 15:30