Referendum pentru familie
Bucuresti

Banca Comerciala Feroviara - Sucursala Municipiului Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38, Palat CFR
Telefon
0374111156
Web
http://www.bfer.ro/
Categorie
Sucursale banci
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
1126

Voteaza & Distribuie

Descriere

Banca Comerciala Feroviara S.A. a fost infiintata in luna august 2009 si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

Autorizarea Bancii Comerciale Feroviara S.A. de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) a fost un proces exigent si riguros care s-a derulat intr-o perioada extrem de dificila pentru sectorul financiar-bancar. Obtinerea de catre Banca Comerciala Feroviara S.A. a autorizatiei de functionare in aceasta perioada confirma soliditatea proiectului care a stat la baza infiintarii bancii, precum si viabilitatea acestuia pe termen lung. Proiectiile privind planul de afaceri si evolutia principalilor indicatori de performanta financiara au la baza o abordare prudenta, fiind fundamentate pe reguli si proceduri exigente de identificare, monitorizare si ajustare a riscurilor specifice.

Banca Comerciala Feroviara S.A. este o banca universala cu capital privat, integral romanesc, avand urmatorii actionari: domnul Valer Blidar (39,5%), SC Astra Vagoane Calatori S.A. (26%), SC Tristar SRL (25%) si SC Atelierele Grivita Bucuresti S.A. (9,5%).

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30