Bucuresti

Banca Transilvania - Agentia Berceni

Banca Transilvania - Agentia BERCENI, unitatea Bancii Transilvania cu nr. 400

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Bulevardul Alexandru Obregia, nr. 35, bl. 35
Telefon
0216835010
Fax
0216835035
Web
www.bancatransilvania.ro
Categorie
Sucursale banci
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
7073

Voteaza & Distribuie

Descriere

Banca Transilvania Bucuresti - Agentia Berceni

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul primului trimestru din 2013.

Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism. Valorile BT, pe care banca le aplica in tot ceea ce intreprinde, sunt: Suflet, Energie si Idei Noi.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre

Banca: Banca Transilvania