Bucuresti

Bancomat RBS Bank - Madd Computers

Bancomat RBS Bank - Madd Computers

Detalii bancomat

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Hristo Botev, nr. 10
Web
www.rbs.ro
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
708

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

The Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh, Sucursala România (RBS România) are o strategie de business concentrată pe deservirea clienţilor companii de top internaţionale şi locale de dimensiuni mari, precum şi a clienţilor instituţionali, prin oferirea de produse competitive de tranzacţii bancare şi trezorerie.

Încă de la intrarea pe piaţa românească în anul 1995, banca a construit relaţii puternice şi durabile cu clienţii săi corporativi şi instituţionali, dovedindu-şi în mod repetat angajamentul faţă de furnizarea către aceştia a unor servicii de calitate şi produse inovative. Mai mult, banca a contribuit semnificativ la dezvoltarea pieţei bancare din România şi la formarea profesională a specialiştilor săi, deseori fiind numită „şcoala de banking” de către presa românească.

Grupul RBS este o companie internaţională care oferă servicii bancare şi financiare. Având sediul central în Edinburgh, grupul are peste 30 de milioane de clienţi în Regatul Unit al Marii Britanii, Europa, Orientul Mijlociu, America şi Asia.

Filtre bancomat

Banca: RBS