Bucuresti

Bancomat Volksbank - Real Berceni, Bucuresti

Bancomat Volksbank - Real Berceni, Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Drumul Dealul Bisericii, nr. 67-109, Galeria Comerciala Real, stand nr. 13
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
895

Voteaza & Distribuie

Descriere

Österreichische Volksbanken - AG (ÖVAG) a fost infiintat in Austria in anul 1922 ca institutie centrala a mai multor cooperative de credit regionale organizate pe sistemul Schulze-Delitzsch. In 1850 Hermann Schulze-Delitzsch a conceput un sistem deosebit de avantajos prin care micii mestesugari aveau acces la resurse financiare fara a plati dobanzi covarsitoare. Astfel s-a nascut prima cooperativa de credit, cunoscuta sub numele de Volksbank.

In 1859, la numai noua ani dupa lansarea primei cooperative de credit erau deja infiintate 183 de Volksbanken-uri, cu 18,000 de membri in Prusia de Est si Saxonia. Este remarcabil faptul ca, de-a lungul istoriei lor de peste 150 de ani, nici una dintre aceste banci nu a dat faliment.

In prezent grupul Österreichische Volksbanken - AG este in procent majoritar detinut de 67 de "Volksbank-uri" (banci cooperatiste) independente, avand peste 550 de unitati bancare, peste 5.300 angajati si peste 1.500.000 de clienti, cu o cota de piata de 10% in Austria.

Filtre

Banca: Volksbank