Bucuresti

Bank Leumi - Sucursala Mosilor

Bank Leumi - Sucursala Mosilor

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Mosilor, nr. 280, bloc 20
Telefon
031/402.25.08
Fax
021/210.39.93
Web
www.leumi.ro
Categorie
Sucursale banci
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
1455

Voteaza & Distribuie

Descriere

Grupul Leumi, lider financiar in Israel (cu o cota de piata de aproximativ 30%), opereaza prin intermediul a 270 de sucursale in Israel si a 60 de sucursale si birouri situate in 17 tari din intreaga lume. Bank Leumi a fost deschisa in Romania in anul 2006.

Rezultatele obtinute intr-un timp scurt de la intrarea pe piata din Romania ne incurajeaza sa continuam eforturile realizate pe plan international de Grupul Leumi, in sensul de a contura o banca moderna, cu servicii premium. Imaginea noastra in lume reflecta strategia solida, de durata, care a stat la baza eforturilor noastre de-a lungul timpului, iar acest lucru ne provoaca in permanenta sa ne dezvoltam si sa ne respectam angajamentele fata de clienti.

Valorile in care credem - integritate, respect, excelenta - sunt cele care ne recomanda ca fiind o banca aproape de clientii sai. Acestea stau la baza unui mediu de lucru care raspunde asteptarilor partenerilor nostri.
Experienta globala si cunoasterea pietelor locale, serviciile bancare si financiare premium intr-un singur grup si peste 100 de ani de experienta bancara mondiala dovedita, fac din Bank Leumi banca aleasa de clienti peste tot in lume.

Filtre

Banca: Bank Leumi