Bucuresti

Basme cu Cai

Basme cu Cai

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Chitilei, nr. 284
Telefon
0723977167
Web
http://www.basmecucai.ro
Social links
Categorie
Centre de echitatie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
608

Voteaza & Distribuie

Descriere

In afara orarului de spectacole, in cetatea Basme cu Cai poate fi vizitat " bestiarul" care include o varietate de pasari de prada, 12 cai si ponei precum si doi lupi cehoslovaci foarte prietenosi. Pot fi practicate in aer liber activitati ca echitatia pe cai sau ponei cu preturi incepand de la 10 lei, soimaritul sau tirul cu arcul.
Pentru grupuri de copii sau adulti, compania noastra ofera posibilitatea organizarii de activitati de agrement educativ - distractive care includ echitatie, soimarit, tir cu arcul, aruncat cu potcoava, mica istorie a seilor, jonglerie si acrobatie precum si o varietate de activitati instructionale
Deasemenea, in incinta spatiului Basme cu cai se pot organiza petreceri pentru zile de nastere, nunti, evenimente corporate, team buildinguri sau concerte.

Spatiul de spectacole are o suprafata totala de 4000 mp, din care culisele ocupa 1500. Atat din exterior cat si la interior , spatiul este construit sa arate ca o cetate medievala, completa cu poarta de acces si turnuri de aparare.
"Scena" are o marime de 30/50m si este umpluta cu nisip pentru a oferi o suprafata adecvata de lucru cailor.
Tribuna poate gazdui 1020 de persoane. La intrarea in spatiul de spectacole exista o taverna unde publicul poate achizitiona bauturi racoritoare, produse tip fast food si suveniruri.
Tot langa intrare se gaseste si standul de "amintiri" de unde puteti achizitiona figuine ale cavalerilor si balaurului, tricouri, sepci si poze.