Bucuresti

Bavaria Rent A Car Bucuresti

Bavaria Rent A Car Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti
Telefon
0318022228, 0730333707
Web
www.bavariarent.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
2865

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Bavaria Rent A Car Bucuresti

Experienta noastra din domeniu serviciilor de inchieri auto BMW dateaza din 2001.
Inca de la inceputurile infiintari firmei, ne-am dorit in mod continu sa ne ridicam la inaltimea pretentiilor clientilor, satisfacandu-le dorintele prin: calitate, siguranta si confort.
Strategia noastra pe termen lung sa indreapta spre oferirea unui serviciu inovativ, universal si de calitate ridicata in domeniul inchirieri auto. Oferim clientilor nostri servicii de calitate ridicata, avand un excelent raport intre pret/ performanta.
Personalul angajat, bine pregatit si motivat, reuseste pentru dumneavoastra sa combine utilul cu placutul. Dorim satisfacerea nevoile clientilor si sa le rasplatim loialitatea.
Fiind partener al Grupului Automobile Bavaria in Romania, oferim clientilor de inchirieri auto ultimele modele din gama variata a marci BMW.Toate autoturismele au o perioada scurta de rulaj, reinnoind la fiecare 6 luni flota de automobile.
Birourile noastre de inchirieri auto BMW sunt disponibile in: Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Constata si Brasov; dar putem face livrari, la cerere, in toata Romania si in afara granitelor.