Bucuresti

B. B. Clinic German Dentist

B. B. Clinic German Dentist

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Ionescu Gh. Gion, nr. 4
Telefon
0213200151
Web
germandentist.ro
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1737

Voteaza & Distribuie

Descriere

B. B. Clinic German Dentist Bucuresti

Clinica German Dentist dispune de doua locatii: zona Dorobanti si zona Unirii, fiecare dintre locatii avand mai multe sali de tratament dotate cu unituri dentare moderne si complexe

Am creat pentru Dumneavoastra o ambianta placuta si comfortabila pentru a transforma vizita in cabinetul stomatologic intr-una cat mai placuta.

La German Dentist nu simti durerea, specialistii nostri folosesc metode inovative de tratament prin anestezie generala (inhalosedare) !!!

Deviza noastra este "Come as a pacient and leave as a friend".

La prima consultatie pacientului i se prezinta toate optiunile de tratament individualizate afectiunilor sale. Acestea sunt explicate in amanunt de catre medicii clinicii, iar apoi se va alege impreuna cu pacientul solutia optima fiecaruia.

Clinica German Dentist a fost fondata in 1999, avand in prezent 5 medici specializati in Germania, Franta si Italia, 9 asistente, precum si 2 igienisti dentari. Echipa acopera un spectru larg de proceduri identic celui din Germania sau S.U.A, printr-un inalt nivel profesional realizandu-se restaurari estetico-biofunctionale ale dintilor.
Noi respectam timpul Dumneavoastra si lucram numai cu programare.