Bucuresti

Be the Warm Up DJ – aplicatia de Facebook dezvoltata de Oxygen

Be the Warm Up DJ – aplicatia de Facebook dezvoltata de Oxygen

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
582

Voteaza & Distribuie

Descriere

Be the Warm Up DJ – aplicatia de Facebook dezvoltata de Oxygen
Elektromekanik si The Model – local support acts pentru RAC la primul party al platformei
Be the Warm Up DJ este aplicatia de Facebook prin care tinerii DJ pot castiga un slot in line-up-ul unei petreceri Oxygen – cea mai noua platforma de DJ culture, powered by Desperados - tequila flavoured beer. Oxygen isi propune astfel sa devina sustinator al scenei locale de clubbing si al producatorilor de muzica electronica autohtoni.
Aplicatia are la baza o procedura standard, valabila pentru toate petrecerile ce vor avea loc sub umbrela Oxygen. DJ-ii au la dispozitie o saptamana in care isi pot inscrie mix-urile care trebuie sa includa remixuri sau piese din zona nu-disco, deep house si indie dance pentru a fi considerate valide. Mecanismul de vot este usor de accesat si ofera posibilitatea de revotare zilnica. Votul final reprezinta media dintre votul publicului si cel al echipei Oxygen. Intregul regulament poate fi accesat in cadrul aplicatiei.
Primul party in cadrul caruia tinerii DJ au ocazia sa faca warm-up va avea loc pe 28 februarie in club Colectiv si il are drept protagonist pe RAC (Remix Artist Collective), cel care a reinventat arta remixului, aducand numeroase inovatii atat la nivelul aranjamentului muzical, cat la nivel stilistic. Printre artistii de top remixati de RAC se numara nume precum Kings of Leon, Lana Del Rey, Yeah Yeah Yeahs, Foster The People, Two Door Cinema Club, U2, Lady Gaga, Bob Marley, Ella Fitzgerald, Imagine Dragons sau Katy Perry.
Elektromekanik si The Model sunt DJ-ii autohtoni care se vor ocupa de opening, respectiv after-party, pregatind cele mai tari mix-uri pentru primul eveniment Oxygen de anul acesta.
Bilete: 25 lei in pre-sale, pe www.Myticket.ro si in Diverta; 30 lei la intrare (pana in ora 00:00) si 35 lei (dupa ora 00:00), in seara evenimentului.
Facebook: https://www.facebook.com/oxygenmusic.ro
Video: http://www.youtube.com/watch?v=t629qBO1phI&feature=youtu.be
Official event: https://www.facebook.com/events/667354603306503/
Elektromekanik:https://soundcloud.com/elektromekanik
TheModel: https://soundcloud.com/themodelofficial