Bucuresti

Belforno Fresh (Titan) Nr. 42

Detalii brutarie

Adresa
Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 75-79, bl. 73-75, sector 5
Telefon
0729997324
Categorie
Magazine brutarie / panificatie
Modificat
acum 2 luni si 3 zile
Vizualizari
690

Voteaza & Distribuie

Prezentare brutarie

TITAN S.A. este o companie cu o lunga traditie pe piata de morarit si panificatie, fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.
In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare, oferind astazi clientilor sai preparate sanatoase si gustoase precum: paine proaspata, toast, fainuri, cereale, produse congelate si paste fainoase.
In anul 1782 a inceput istoria Grupului Loulis in Grecia, iar in 1999, LOULIS GROUP a intrat pe piata din Romania prin preluarea celor doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures, care prin fuziune au format compania Loulis S.A. In iulie 2007 Loulis S.A si-a schimbat denumirea in TITAN S.A ca urmare a vanzarii pachetului de actiuni catre GoodMills Group.
GoodMills Group a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.