Bucuresti

Bemolle Cafe

Bemolle Cafe

Detalii cafenea

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Victoriei, nr. 16-18-20 (Pasaj Villacrosse)
Telefon
0213118382, 0723188953
Web
http://www.bemollecafe.ro
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
1809

Voteaza & Distribuie

Prezentare cafenea

Bemolle Cafe Bucuresti

Deschisa in 1993, cafeneaua Bemolle Cafe din Pasajul Villacrosse s-a numit initial Blues Cafe fiind probabil una din primele locatii din lume care poarta acest nume.

Initial, intr-un spatiu restrans in jurul unor masute micute, un grup de pasionati incercau sa aduca ceva din atmosfera blues, planuind mici “concerte” unplugged. De la petrecerile de la inceputul anilor ’90 cu muzica blues, pana acum, Bemolle Cafe tine pasul cu vremurile. Aici noul cu vechiul se intalnesc, timpul dispare si te simti bine la orice varsta.

Pasajul, ce poarta numele arhitectului catalan al Bucurestiului interbelic, Xavier Villacrosse, este acoperit cu sticla galbuie, dand un aer de intimitate si confort. Fiind proiectat de arhitectul Felix Xenopol si terminat in 1891, pasajul avea menirea de a lega Banca Nationala de Calea Victoriei, cea mai intens circulata artera comerciala din acea vreme. Acum este o zona plina de viata si de muzica, de tineri, de petreceri, de la primele ore ale diminetii pana noaptea tarziu.

Cu totii stim o poveste despre istoria Bucurestiului. Aici la Bemolle Cafe, istoria se scrie iar si iar, cu noi, cu voi, cu muzica buna, impreuna…

Orar cafenea

Luni - Duminica: 9:00 - 2:00

Filtre cafenea

Facilitati: Locatie evenimente, Terasa
Oferta: Alcool, Cafea, Sucuri
Program extra: Sambata, Duminica