Bucuresti

Best Press Distribution

Best Press Distribution

Detalii

Adresa
Bucuresti, Piata Presei Libere, nr. 1
Telefon
0314251473
Fax
0314251473
Web
www. bestpressdistribution.ro
Categorie
Distributie presa
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
1321

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu echipa sade profesionisti, Best Press Distribution asigura promptitudine si eficientã în distributia de ziare, reviste, cãrti si cursuri universitare, oferind o gamalargã de servicii în acest domeniu. Noi supraveghem procesul de distributie prin monitorizarea punctele de vânzare: tarabe, chioscuri, press-shopuri, si librãrii . Cu ajutorul nostru, publicatiile sau cãrtile dumneavoastra vor ajunge sa fie prezente atat in reteleleconventionale cat si in cele neconventionale.

Detinem punctele noastre de vânzare si avem parteneriate incheiate cu firme care distribuie in : hipermarketuri, benzinãrii, supermarketuri, aeroporturi, press-shopuri, prin vanzatori volanti in intersectiile din Bucuresti .Deasemenea produsele dumneavoastra vor fi distribuite la nivel national si european, în Spania, Italia, Germania, Franta, Marea Britanie, Olanda, Grecia.

De asemenea va putem pune la dispozitie echipe de monitorizare pentru Bucuresti si avem posibilitatea de a organiza concursuri cu premii pentru vanzatorii de la chioscurile de presã in acest fel obtinand o expunere mai buna a publicatiilor dumneavoastrã. Astfel, stimulam vanzarile si obtinem o mai buna expunere a publicatiilor dumneavoastra la tarabele si in chioscurile de difuzare a presei. Va oferim de asemenea posibilitatea de a distribui brosuri publicitare, pliante, fluturasi, în orice punct sau zona a Bucurestiului.