Bucuresti

Biletele din categoria VIP pentru concertul artistului Julio Iglesias sunt epuizate

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
648

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 24 octombrie, fanii Julio Iglesias se vor bucura din plin de primul concert al artistului sustinut pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Desi, a mai ramas aproximativ o luna si jumatate pana la show-ul celui mai iubit artist al muzicii latino din toate timpurile, Agentia Vreau Bilet va informeaza ca biletele se vand in ritm alert, iar locurile alocate categoriei VIP au fost epuizate.

De peste 40 de ani, Julio Iglesias isi incanta fanii de pe intreg mapamondul cu cele mai frumoase melodii. Adorat de publicul din Romania, Julio Iglesias se va bucura si de aceasta data de o prezenta masiva in sala, fapt ce va duce cu certitudine la desfasurarea concertului cu casa inchisa.
Prin urmare, ii sfatuim pe cei interesati sa isi achizitioneze din timp biletele pentru acest eveniment.
In acest moment biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr.24, de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro , la urmatoarele preturi si categorii de loc: categoria 1 - 390 Ron, categoria 2 - 290 Ron si categoria 3 - 250 Ron.