Bucuresti

BIO Camp

Detalii

Pret
1.050 LEI
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
741

Voteaza & Distribuie

Prezentare

BIO Camp este tabăra destinată copiilor cu vârste între 12 și 18 ani, în care aceștia sunt învățați să-și dezvolte abilitatile dobândite si cele native precum și să primească ghidarea corectă pentru a avea o viață sănătoasă și plină de succes. Începută din anul 2012 și ajunsă la a -VII-a ediție, Tabăra BIO Camp din vara anului 2017 va avea loc în perioada 30 iulie-5 august în Complexul „Plaiul Lisei”, localitatea Lisa (zona Sâmbăta de Sus, Jud. Brașov) 1. Locația: Accesibilă direct de pe Șoseaua Subcarpatică de la drumul național DN 1, comuna Lisa se află la 21 km de localitatea Făgăraș, la 82 km de Brașov (pe DN 1), la 80 km de Sibiu. Unitatea de cazare se situează la 3 km de Sâmbata de Sus și Mânastirea Brâncoveanu. Accesul se face pe două căi: dinspre Sâmbata de Sus si prin satul Lisa.

2. Tema taberei: Mai mult ca oricând avem nevoie de unitate, de (re)consolidarea valorilor fundamentale, de bucurie, de dat mai departe copiilor noștri o moștenire autentică bazată pe adevăratele principii românești, bune, care să dăinuie cu bucurie în viitor.
Așadar tema taberei de anul acesta este „Trăiește Românește: Crezi, Cunoaște și Iubește!”. Activitățile pe care le vom întreprinde în cadrul taberei se vor învârti în jurul acestei teme astfel încât, la finalul taberei, copiii să plece atât cu cunoaștere românească dar mai ales cu trăirea bucuriei de a fi român.
3. Programul general al unei zile de tabără arată așa:
– trezirea
– miscare/ sport/ inviorare de grup
– micul dejun
– activitate workshop/ zonele alese
– jocuri/ program liber
– pranz
-drumetii/ excursii/ jocuri/ program liber/ repetitii
– snack fructe+ liber
-seminar ( nutritie, religie, dezvoltare, psihologie, finaciar, stil, etc)
– cina
– entertainment
4. Ateliere de lucru zilnice din cadrul taberei
Copiii se vor înscrie bifând participarea la unul dintre atelierele de lucru de mai jos în funcție de rezultatele obținute la școală într-o direcție complementară, interesul și pasiunile pentru acest domeniu. Numărul de locuri pentru fiecare atelier este egal pentru fiecare grupă astfel încât atunci când locurile pentru unul dintre ateliere vor fi epuizate copiii vor avea șansa să mai opteze pentru încă un alt atelier.
a. Atelier de viață sănătoasă
b. Atelier de comunicare și dezvoltare personală
c. Atelier de muzică
d. Atelier de sport
e. Atelier de arte
f. Atelier de antreprenoriat
g. Atelier de educație financiară
5. Cursuri serii:
 1. Curs dezvoltare personală :”Cum să mă exprim mai bine cu încredere?”
 2. Curs despre emoții „Cum îmi gestionez pozitiv emoțiile?”
 3. Curs despre „Cum să fii antreprenor în România?”
 4. Curs despre „Cum îmi găsesc stilul de viață sănătos potrivit mie?”
 5. Curs despre „Cum să-mi fac bugetul de cheltuieli în cel mai bun mod?”
 6. Curs de retorică
 7. Curs de gătit romănește
 8. Curs de Prim ajutor
 9. Seară duhovniceasă
6. Activități de entertainment:
 • Vizită în gospodăriile Sonei
 • Vizită la ferma de oi
 • Căutând planetele miraculoase ale Ardealului
 • Mountain Bike
 • Discotecă
 • Foc de tabără
 • Gala BIO Camp
7. Gala BIO Camp:
Având deja istoricul celor 6 ediții anterioare, Gala BIO Camp îi aduce pe copii împreună cu creativitate, muncă în echipă, persevență. La finalul taberei copiii, cu ajutorul voluntarilor, vor realiza un spectatocol emoționant care merită cele mai multe aplauze din lume! Participați doar la unul și vă veți convinge!
La Gala BIO Camp toți copiii vor primi premii, diplome și se vor simți recunoscuți pentru că noi nu doar credem cu tărie dar și știm deja, din experiența celorlalte tabere, că avem niște copii grozavi care merită să știe asta!
8. Programul de mese:
În tabăra BIO Camp copiii vor avea 3 mese/ zi: mic dejun, prânz, cină plus 1-2 gustări sănătoase; fructe, legume, batoane cereale. Ținând cont de specificul BIO al taberei ne străduim de fiecare date ca participanții noștri să beneficieze de mese variate, consistente dar sănătoase și ferite de „îmbuibare” cu alimente procesate, dulciuri în exces sau băuturi chimicalizate.
Tabara pentru adolescenti
9. Condiții de participare:
a. participanții în tabăra BIO Camp pot fi copii adolescenți cu vârstele între 12-18 ani
b. există 45 locuri în tabăra BIO Camp din anul 2017 repartizate astfel:
-25 de locuri GRATUITE susținute de Fundația Life Care care vor fi oferite copiilor cu rezultate deosebite la concursusi școlare sau extrașcolare în domenii complementare cu activitățile care se desfășoară în tabăra BIO Camp, ca de exemplu: literatură, comunicare, matematică, logică, arte, muzică, sport, ecologie, sănătate, religie, fizică, chimie, biologie.
Copiii vor fi anunțați ca participanți în urma procesului de selecție realizat de reprezentanții Fundației Life Care. Procesul de selecție are următoarele etape:
Etapa 1: încrierea pe site a copiilor prin completarea, semnarea și încarcarea pe site a formularului de înscriere, inclusiv poza copilului ( pe care îl găsiți aici) , prin încărcarea (upload) pe site diplomelor doveditoare pentru rezultatele deosebite ale copilului
Etapa 2: studierea dosarelor de către comisia din Fundația Life Care
Etapa 3: anunțarea participanților aleși să participe gratuit și anunțarea participanților propuși pentru participare cu plată
Copiii care au mai participat în tabăra BIO Camp pe locurile gratuite nu vor mai putea participa tot pe locuri gratuite în taberele următoare decât pe locurile cu plată. Singura excepție o constituie copiii care vor primi premiile speciale acordate în cadrul Galei de către voluntari, ei putând să participe gratuit și în următoarea tabără.
-20 de locuri cu plată pentru adolescenți care au interese: a se dezvolta personal sau a trăi sănătos sau în a-și crește încrederea și abilităție de comunicare sau în a-și culiva spiritul antreprenorial și a cunoaște cum să-și gestioneze bugetele.
Costul de participare pentru tabăra BIO Camp 2017 este de 1050 de RON și include: 6 nopți de cazare, 3 mese sănătoase pe zi, materiale de lucru în funcție de grupa aleasă, tricouri, șepci.
c. Înscrierea în tabără se va face completând și încărcând cele necesare aici.
Vă rugăm să completați toate câmpurile din formularul de înscriere, să-l semnați și sa ni-l trimiteți scanat. Aveti posibilitatea de a descărca formularul în format word și sa completați datele electronic direct sau sa-l printați word-ul sau pdf și să ni-l trimiteți.