Bucuresti

Blues Cafe

Detalii cafenea

Adresa
Bucuresti, Strada Covaci, nr. 6-8
Telefon
0742141113
Web
www.blues-caffe.ro
Social links
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
300

Voteaza & Distribuie

Prezentare cafenea

Blues Cafe Zaraza Bucuresti

Deschis in iulie 2017, Blues Cafe Bucuresti face parte din Blues Cafe World, o franciza creata cu peste 5 ani in urma. Inca de la deschidere, Blues Cafe iese in evidenta prin designul asemanator unei cafenele din New Orleans, in stilul anilor '30-'40, cu ornamente inspirate de perioada interbelica. Cafeneaua este situata in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Covaci nr. 6-8, intr-o zona plina de legende, istorie, mituri urbane si muzica buna.

Unul dintre principalele obiective Blues Cafe este promovarea blues-ului si a genurilor muzicale infratite. Periodic, Blues Cafe organizeaza activități de tip „jam-session” la care sunt invitati sa participe iubitori ai muzicii de calitate.

Fiind deschis in inima Bucurestiului, Blues Cafe este un loc pentru prieteni, un amestec perfect de muzică live și mancare traditionala romaneasca, un local deosebit, cu o atmosferă de excepție. De asemenea, detine un personal de o profesionalitate exemplară, cu servire si comportament ireproșabile.

In fiecare dupa-amiaza, cafeneaua ofera un meniu preponderent traditional, cu accente urbane la care se adauga mai multe varietati de pizza (unul dintre putinele preparate straine incluse in meniu).

În prezent, Blues Cafe este una dintre putinele cafenele de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua cina pana la ore tarzii din noapte și singurul local din București in care se poate asculta live blues si muzica soul.

Orar cafenea

Luni - Duminica: 16:00 - 24:00

Filtre cafenea

Facilitati: Locatie evenimente, Muzica live
Oferta: Alcool, Cafea, Sucuri
Program extra: Sambata, Duminica