Bucuresti

Boem Club a sarbatorit 6 ani de la infiintare printr-un concert-maraton de 2 zile, cu 250 de interpreti!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
321

Voteaza & Distribuie

Descriere

Boem Club a sarbatorit 6 ani de la infiintare
printr-un concert-maraton de 2 zile, cu 250 de interpreti!

Week-end-ul trecut, 19-20 decembrie 2015, Scoala de Muzica Boem Club a organizat un concert-maraton cu 250 de interpreti, 2 trupe, 5 coruri de copii si adulti, 800 de spectatori pe durata celor 2 zile petrecute la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”. Spectacolul a celebrat 6 ani de la infiintarea Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Romania.

Copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar sau avansat au interpretat piese la pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon, tobe sau cu vocea, din repertorii variate: clasic, pop, rock, folclor, jazz, opera. Multi dintre cursantii prezenti la concert sunt elevi ai Scolii de Muzica Boem Club inca de la infiintarea ei.

Piesele interpretate in grupuri au constituit alte momente deosebite din Concertul Aniversar „6 ani de Boem Club”: cele 2 trupe Boem Club Dorobanti, Corul de copii Boem Club Alba Iulia, Corul de copii Boem Club Razoare, Corul de copii Boem Club Dorobanti, Corul de studenti „Sine Nomine” – dirijor Adrian Stroia, Cvartetul „Viorel Grancea”.

Cel de-al 12-lea concert marca Boem Club nu a fost lipsit de surprize. Mos Craciun a vizitat interpretii Boem Club si le-a inmanat trofee aniversare, diplome si pungute cu dulciuri.

O alta surpriza pregatitat de Boem Club cursantilor sai a fost degustarea de vinuri „Enescu” de la compania AMB Wine, unul dintre partenerii concertului.

Concertul "6 ani de Boem Club" a inregistrat recorduri la mai multe capitole: 250 de interpreti, 2 trupe, 5 coruri, 2 zile de concert, un public de peste 800 de persoane in total si o echipa organizatorica formata din 55 de persoane.

Spectacolul minunat din acest week-end a demonstrat inca o data ca Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania din toate punctele de vedere. Am crescut de la an la an ca numar de cursanti, numar de profesori, ca echipa organizatorica, ca nivel calitativ al lectiilor si dotarilor etc. Ne bucuram ca am adus prin acest spectacol zambetul pe fata cursantilor nostri - este cea mai mare satisfactie. Asteptam si in 2016 pe toti cei care vor sa descopere cum este sa canti la un instrument sau cu vocea sa ne viziteze la unul dintre cele 3 sedii Boem Club”, a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager.

Retrospectiva Boem Club in cifre:

  • 3 sedii Boem Club in Bucuresti (Piata Dorobanti, Piata Alba-Iulia, Cotroceni-Razoare)
  • peste 5000 de persoane care au participat in cei 6 ani la lectiile de muzica
  • peste 350 de premii castigate la concursurile de muzica
  • 34 de evenimente marca Boem Club (12 concerte, 2 Gale de Excelenta, 16 auditii, 3 editii ale Concursului Boem Club „Musica Mundi”, Tabara de Vara 2015, preselectiile pentru bursele Micii interpreti )
  • echipa de cca. 55 de persoane care creeaza in fiecare zi pentru dumneavoastra experienta Boem Club cu seriozitate si profesionalism pentru a va oferi lectii de muzica de calitate

Partenerii Concertului Aniversar 6 ani de Boem Club au fost: Creative PR, Liliac Wine si Cash and Candy
Partenerii media sunt: Radio Itsy Bitsy, Ziarul Ultima Ora, Calendar Evenimente, www.bucuresteni.ro, roportal.ro, melc-codobelc.ro, autentici.ro, Qbebe.ro si suntparinte.ro.

Despre Boem ClubScoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are
trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.