Bucuresti

Botescu Violeta - doctor

Detalii

Categorie
Doctori
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
381

Voteaza & Distribuie

Descriere

Botescu Violeta - doctor - Medic specialist medicina generala cu competenta in Acupunctura, Homeopatie si Fitoterapie.

Absolventa a Universitatii de Medicina “Carol Davila” Promotia 1985-1991
Specializari:
- Rezidentiat de medicina generala (Profil Pediatrie) cu promovarea examenului de medic specialist in 1995.
- Cursuri de specializare organizate de Centrul de Perfectionare al Medicilor si Farmacistilor in domeniul medicinei complementare (Acupunctura, Homeopatie, Apifitoterapie).
In ultimii ani (2000-2005) s-a axat pe probleme de pediatrie homeopatica de la varsta de 0-1 an pana la adolescenta cu toate aspectele legate de dezvoltarea fizica si psihica normala a copilului.

Acorda asistenta Homeopatica pentru perioada prenatala cu tot ceea ce presupune dezvoltrea sanatoasa intrauterine a fatului cat si asistenta mamei cu patologia specifica acestei perioade.

Practica acupunctura la pacienti de toate varstele (inclusiv copii cu enurezis, astm bronsic, boli de piele, alergii, deficiente neuromotorii sau psihice). Rezultatele sunt foarte bune in nevralgii, afectiuni reumatice, patologie de aparat locomotor, dischinezii biliare, gastrite, alergii, patologie psihosomatica (depresii, anxietate, insomnii). Rezultate bune sau satisfacatoare se obtin si in boli neurologice cu evolutie progresiva (scleroza multipla, tremor esential etc.) sau recuperarea unor pacienti care au suferit AVC recente.

Din domeniul Apifitoterapiei utilizeaza produse apicole si plante sub forme diferite (infuzii, decocturi, tincture, unguente, supozitoare) pentru tratarea afectiunilor mentionate mai sus in combinatie cu acupunctura sporind astfel rezultatele ambelor metode.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Centrul National de Acupunctura si Homeopatie0212127906, 0213129687