Bucuresti

Brandul Personal

Brandul Personal

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
777

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 11 noiembrie 201419:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Brandul Personal

Ce?
Un brand personal bine construit face diferența dintre succes și derivă, te poziționează foarte clar pe tine versus ceilalți și îți conferă încredere și vizibilitate. Asta echivalează adesea cu un job bine plătit, colegi și clienți mulțumiți și, foarte important, satisfacție de sine. Este un proces continuu, care începe prin introspecție și se concretizează printr-un plan individual de marketing bine gândit. Vă invit să aprofundăm subiectul în cele două sesiuni programate la incubator107, pe 8 și, respectiv, 11 noiembrie, sub titlul-umbrelă Brandul personal – e despre mine și e despre ceilalți.
Prima sesiune va fi despre individ. Vom defini împreună brandul personal, vom identifica elementele sale esențiale și vom pune apoi pe hârtie primii pași din planul individual de branding.
Continuăm pe 11 noiembrie cu tips & tricks de comunicare. Vom vorbi despre comunități-target și mesaje, modalități de angajare a contactelor pe care le aveți și provocări de networking.
La finalul fiecărei sesiuni vă voi propune și o scurtă bibliografie care să completeze discuțiile din timpul seminariilor.

Cu cine?
Ana-Maria Gavrilă, consultant de imagine. De peste șase ani, sunt omul de comunicare din spatele unor oameni de afaceri puternici. Înainte scriam despre ei și despre alții ca ei. Absolventă a Facultății de Jurnalism din București, am fost, pe rând, redactor economic la Mediafax, Bucharest Business Week, Business Magazin și TheInvestor. Am părăsit presa în martie 2008. De atunci lucrez în zona de comunicare corporate. Cei care mă cunosc sau care au lucrat cu mine m-ar descrie ca o persoană energică, implicată, deschisă, sinceră (uneori prea sinceră), serioasă (uneori prea serioasă), comunicativă, cam încăpățânată, dar de încredere. În funcție de context, acestea pot fi calități sau defecte.

Când?
sâmbată@incubator107, 8 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
marți@incubator107, 11 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00