Bucuresti

Bucharest Bike Break

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
511

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 9 aprilie 20168:00-16:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Prima cursa de ciclism din zona Casei Poporului din 2016, gata de start

Cateva sute de ciclisti vor pedala sambata (9 Aprilie 2016) la Bucharest Bike Break, prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din 2016. Concursul va incepe la ora 10.30 cu o prima cursa dedicata bicicletelor de strada, cea de-a doua cursa - care va lua startul in jurul pranzului, adresandu-se detinatorilor de biciclete de teren.

La cele doua curse s-au inscris atat amatori, cat si profesionisti. Teodor Demetriad, fost sportiv de performanta si antrenor de fitness, este unul dintre campionii care va lua startul Bucharest Bike Break. Lui i se alatura Estera Ana Maria si Leonard Barbu care in 2015 au pedalat 10.000 de km, respectiv 15.000 km, si asta doar la antrenamentele oficiale. Estera a participat la 22 de curse in 2015, fiind declarata Queen of Road si Queen of Mountain la doua dintre aceste competitii. Cei trei vor concura la Bucharest Bike Break la categoria Elite, cea dedicata profesionistilor. Bineinteles, vor exista mai multe clase de concurs, diferentiate dupa mai multe criterii: profesionisti sau amatori fiind doar unul dintre ele.

Tot un campion, insa un campion al vietii sanatoase si al miscarii, el neavand in palmares competitii castigate sau un renume in domeniu, este si cel mai in varsta competitor la Bucharest Bike Break. Seniorul zilei de 9 aprilie are 68 de ani, iar ciclismul este doar un hobby.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta