Bucuresti

Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent 2019

Detalii spectacol

Telefon
0724255152
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
703

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 11 octombrie 2019 - Duminica 20 octombrie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent 2019

Teatrul Apropo organizează cea de-a IX-a ediție a Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent. Este cel mai longeviv festival de acest gen din țară și se va desfășura anul acesta în perioada 11-20 octombrie 2019.

Bucharest Fringe adună în fiecare an mii de spectatori atât în sălile de teatru independent din București, cât și în noua locație a Teatrului Apropo, care din octombrie 2018 și-a redeschis porțile cu un nou și foarte ambițios proiect, în inima cartierului Pipera - bld. Dimitrie Pompeiu nr. 8 - la 5 minute de mers de la stația de metrou Pipera. Suntem ”mărginași” dar nu ”marginalizați”! :)

Programul actual al Teatrului Apropo este foarte variat - de la comedii la spectacole de teatru senzorial. Fiecare dintre aceste proiecte se adresează gândurilor, ideilor, viselor sau revoltelor noastre cele mai puternice. De asemenea, ne-am propus ca din această toamnă, să susținem și artiști din alte domenii culturale prin activități de tipul: ateliere de dans contemporan, rezidențe artistice de fotografie și arte plastice,proiecții de film și multe altele.