Bucuresti

București, capitala squash-ului European!

București, capitala squash-ului European!

Detalii

Telefon
0314382437
Web
http://www.squashmania.ro/campionatul-european-de-squash/
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
463

Voteaza & Distribuie

Descriere

Între 20-23 aprilie, Federația Română de Squash va găzdui Campionatul European pe Echipe, Divizia a 3-a, masculin și feminin.
După doar doi ani de la afilierea la Federația Europeană și Internațională de Squash, România va organiza cel mai important turneu de squash de până acum. Ediția din 2016 a Campionatului European pe Echipe, Divizia a 3-a, unde vor fi prezenți peste 100 de jucători și jucătoare din 15 țări (Italia, Malta, Portugalia, Scoția, Finlanda, Luxemburg, Gibraltar, Malta, Insula Jersey, Insula Man, Israel, Grecia, Belarus, Ucraina și România).

Turneul va începe miercuri, 20 aprilie, iar sâmbătă, pe 23 aprilie, vor avea loc finalele. Se anunță cea mai puternică ediție, cu jucători de nivel mondial, Nick Taylor, fostul număr 14 PSA (Profesional Squash Association) și dublu campion european, Bradley Hindle, locul 64 mondial în 2008, Rui si Claudio Pinto, frații portughezi aflați în Top 200 PSA. Totodata, printre participante vom avea naționalele Italiei, locul 3 la Europenele din 2011, și nationalele Scoției, vicecampioane europene in 2011.

Evenimentul va avea loc la Infinity Sport Arena, cel mai modern complex de squash din România, deschis in noiembrie 2015. Jucătorii au la dispoziție 5 terenuri furnizate de ASB (lider mondial în construcția de terenuri), acreditate de Federația Internațională de Squash, sală de fitness, saună, 6 camere in regim hotelier și restaurant.

Intrarea este liberă.

Despre Federația Română de Squash (FRS)
Organizație tânără, înființată în mai 2014, cu scopul de a dezvolta squash-ul și de a crea un cadru benefic atragerii tuturor categoriilor de vârstă spre practicarea acestui sport.
"Unul din cele mai importante obiective ale strategiei pentru 2015-2020 este să construim o națională puternică de juniori cu care să urcăm pe podiumurile competițiilor internaționale", George Constantinescu - Președintele FRS.

Contact Infinity Sport Arena Adresa: Strada Balta Albina nr. 7, sector 3, București Telefon: 031 438 24 37, e-mail: contact@infinitysport.ro Pagina de Facebook a evenimentului