Bucuresti

Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!

Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!

Detalii

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
354

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se deschide un nou studio de dans în București! Artizthick Center, situat în Calea Floreasca nr. 67, are ca destinație cele mai autentice happening-uri urbane, focusul principal fiind cursuri de dans pe stilurile Hip-Hop (breakin’, freestyle, social dance/party rock), House Dance, Vogue, Waacking și Dancehall.

Pentru a marca momentul cu adevărat, echipa Artizthick a pregătit un workshop surpriză cu cineva pe măsură.

Astfel, pe 18 decembrie, direct din New York, aterizează nimeni altcineva decât Emilio 'BUDDHA STRETCH' Austin Jr. din Elite Force Crew (MOP TOP Foundation), PRIMUL coregraf de Hip-Hop și pionier Freestyle Hip-Hop. Deși poate fi subliniată destul importanța acestui om și a crew-ului sau în scena dansului, vă listăm o parte din artiștii împreună cu care a lucrat: Michael Jackson, Diana Ross, Whitney Houston, Eric B & Rakim, MC Lyte, Mariah Carey, Big Daddy Kane, Will Smith, Wyclef Jean, Salt'N'Pepa, Heavy D & The Boyz, Doug E. Fresh, Rah Digga și mulți alții (fără a fi o figură de stil). Pe lângă show-uri, dezvoltă în continuu de peste 25 de ani comunitatea internațională de dansatori, învățând generațiile noi dansul și cultura din care face parte: Hip-Hop.

Artizthick vă așteaptă vineri, 18 decembrie, ora 19:00 la un workshop marfă, pentru dansatori de orice nivel, urmat de un super-dope freestyle session. GET OVER, GET DOWN, GET SKILLZ!

Adresă eveniment: Str. Popa Nan, nr. 82, București.

Peace, Love, Unity & Having Fun!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/809890599133365/
FACEBOOK: Artizthick / Frontline Crew
CONTACT: cypher @ artizthick.com / 0736.096.624