Bucuresti

Business Challenge

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

Descriere

Care sunt principalele dificultăți pe care le întâlnesc IMM-urile în procesul de dezvoltare ? Ce beneficii au în comparație cu concurența și cum le pot exploata?
Cum trecem de la business challenge la fast growing în cadrul companiilor antreprenoriale și cum echilibrăm creșterea rapidă cu sustenabilitatea?
Discutăm despre toate acestea în cadrul celei de a III-a ediții a evenimentului BUSINESS CHALLENGE, ce va avea loc pe 16 noiembrie 2016, la București, Hotel Radisson Blu.
Printre speakerii care si-au anuntat prezenta in cadrul proiectului se numără:
  • CRISTIAN PÂRVAN, Secretar General, Asociația Oamenilor de Afaceri din România
  • ADRIAN ANTOHI, General Manager, Depanero
  • ALEXANDRU COVRIG, CEO, TerraBisco
  • RAMONA IVAN, Director, Direcția Relații Externe şi Finanțări Structurale, CEC Bank şi Preşedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociația Română a Băncilor
  • CIPRIAN STANCU, Founder, Republica Bio
  • DEMIS GHINDEANU, Co-Founder, Pony Car Sharing
BUSINESS CHALLENGEva avea loc pe 16 noiembrie 2016, la București, Hotel Radisson Blu.
Un eveniment BusinessMark
Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24,Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom.ro, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit MediașiVox Capital.
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.rosau office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ceofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediulde afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.