Bucuresti

BUZZ!Camp Bucuresti - editia 20

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2451

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 24 octombrie 2018 - Joi 25 octombrie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

BUZZCamp, Gala Edition - 10 years of talent catching

BUZZCamp, seria de evenimente dedicată tinerilor interesați de dezvoltare personală și profesională, a ajuns la ediția aniversară cu numărul 20. Gala Edition - 10 years of talent catching va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară (București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova, Constanța).
În București, tinerii ambițioși și pasionați de propria dezvoltare vor putea să discute face2face cu angajatorii lor preferați și speakeri din companii și diferite domenii de activitate aflate la mare căutare pe 24 și 25 octombrie, la Journey Pub. Printre companiile care investesc în viitorul tinerilor în această ediție aniversară se numără și Telus International, City Grill, APT, Zepter, ENGIE, Allianz Partners, Generali, ECDL.
Conferințele din cele 2 zile de eveniment se vor axa pe 2 teme: How to get from point 0 to expertise (temă de orientare în carieră) și Before and after soft skills (temă de dezvoltare personală). Pe lângă dezvoltarea acestor teme, participanții vor primi și tips& tricks de la speakerii BUZZCamp și vor putea afla mai multe despre mediul de lucru din companiile prezente, în cadrul workshopurilor susținute de către acestea.
BUZZCamp te invită la aniversarea a 10 ani de cariere îndrumate, de evenimente reușite și de ediții cu cei mai faini participanți. Vino să faci și tu parte din noua generație de absolvenți BUZZCamp!
Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul https://goo.gl/ogRpvN .