Bucuresti

Cabaret

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 2 saptamani
Vizualizari
750

Voteaza & Distribuie

Descriere

Biletele pentru spectacolele Cabaret de la Bucureşti s-au epuizat
Biletele pentru cele două reprezentaţii cu musicalul Cabaret de Joe Masteroff, pe care Teatrul German de Stat Timişoara (TGST) le susţine la Teatrul Naţional din Bucureşti în 31 octombrie şi 1 noiembrie 2014 în cadrul Festivalului Naţional de Teatru (FNT) sunt deja epuizate.
„Lucian Vărşăndan este un mare director în România“, a declarat Marina Constantinescu, directorul artistic al FNT, despre directorul TGST la conferinţa de presă desfăşurată în 6 octombrie la Teatrul Naţional din Bucureşti. Spectacolul lui Răzvan Mazilu de la Timişoara a arătat potenţialul acestui gen şi în România, încurajând FNT să introducă în program o producţie proprie de musical, a arătat Marina Constantinescu. Astfel, în aceste săptămâni se repetă la Bucureşti în regia lui Răzvan Mazilu la prima producţie FNT, anume musicalul West Side Story de Leonard Bernstein.
Acesta este primul an al noului mandat al criticului de teatru Marina Constantinescu în calitate de director artistic al FNT.
TGST este în al patrulea an consecutiv oaspete al FNT. Anul trecut a fost invitat cu spectacolul Pescăruşul de Cehov, în regia lui Yuri Kordonsky, fiind nevoit atunci să programeze o a treia reprezentaţie suplimentară, în urma interesului foarte mare al publicului faţă de spectacol.

Foto: Imagine din spectacolul Cabaret, producție TGST. Fotografia poate fi utilizată în mass-media și în scopuri de promovare, inclusiv în media electronice.