Bucuresti

Cadouri business

Cadouri business

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asta la o sedinta in firma, pe ordinea de zi am avut un subiect mai putin discutat, insa foarte important pentru noi si partenerii nostri. In curand se apropie luna cadourile si trebuie sa ne pregatim cu cadouri corporate si cosuri cadou corporate pentru toate partenerele noastre de afaceri. Nu este usor sa alegi cadouri corporate pentru cele mai frumoase si puternice doamne care conduc diverse companii, asa ca nu putem lasa la intamplare si pe mana oricui alegerea cadourilor corporate.

Am decis ca pentru alegerea de cadouri corporate si cosuri cadou corporate sa se ocupe, mai multe femei din firma, ele stiind mai bine, ce isi doresc celelalte doamne. Cineva a venit deja cu o propunere, si a prezentat o gama diversa de cadouri corporate. Cu toate ca lista era una foarte bogata, prin vot, am decis sa luam pachetul Just for Ladies, format din Lichior din zmeura neagra si mure, vanilie de Madagascar, coaja de citrice marocane, miere si coniac XO Chambord Royale Valea Loire Franta-0.5l / Selectie de trufe cu rom, zmeura, latte machiato, Marc de Champagne, tiramisu Edle Auslese Peters- 100g / Macaron din bezea cu pepite de zmeura si migdale cubulete, fara aditivi, Fossier Franta-100g / Lumanare in suport ceramica / Plante parfumate uscate / Tavita pentru cadouri / Folie profesionala pentru cadouri / Funda decorativa.

Avantajele oferite de debonaire, sunt nenumarate. Toate comenzile sunt insotite de cadouri; toti cei care au comandat cel putin o data, beneficiaza de discount de fidelitate, transport gratuit si posibilitatea de personalizare a cadoului sau a modificarii continutului pentru fiecare pachet.

Este o sarcina destul de dificila atunci cand trebuie sa alegi cadouri business. Sunt situatii în care ai nevoie sa oferi un cadou simbolic, elegant si discret, unui partener de afaceri sau unui colaborator. Un cadou business este un semn de apreciere, un mesaj pentru întarirea unei relatii de afaceri sau pur si simplu gest de respect. Alegerea unui cadou business este delicata, mai ales daca partenerul sau partenera de afaceri este o persoana sensibila, atenta la detalii si care stie sa aprecieze un astfel de gest, deci trebuie acordata o atentie deosebita.

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent