Bucuresti

Cafe Pascucci

Cafe Pascucci

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Calea Dorobantilor, nr, 140A
Telefon
0741485691
Web
www.pascucci.ro
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
1534

Voteaza & Distribuie

Descriere

Avandu-si originile in patria cafelei espresso – Italia, Pascucci inseamna traditia unei cafele care cultiva gustul pentru excelenta si rasfatul retetelor originale inovatoare.

Pascucci reprezinta un intreg concept dezvoltat in jurul cafelei de cea mai buna calitate – pe langa cafenelele Pascucci, chintesenta brandului este reprezentata de podusul propriu-zis, cafeaua, din care sunt preparate zeci de retete originale care ii imbie pe clientii din cafenele proprii dar si din alte locuri unde cafeaua Pascucci se distribuie si se consuma.

De peste 125 de ani, pentru iubitorii de cafea din cele mai indepartate colturi ale lumii, Pascucci inseamna traditie pentru perfectiunea produselor si serviciilor, pasiune si dorinta constanta de a-i desfata pe iubitorii de cafea cu cele mai savuroase retete.

Pascucci International

Prima cafenea Pascucci a fost deschisa acum 5 ani la Rimini, iar succesul acesteia, a incurajat o extindere rapida astfel incat acum exista in peste 120 de cafenele in cele mai diverse orase de pe glob: Hong King, Seoul, Bangalore, Ankara, Moscova, Riga, Copenhaga, Londra, Malaga, New York, etc.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 24:00

Filtre

Facilitati: Locatie evenimente
Oferta: Alcool, Cafea, Inghetata, Sucuri
Program extra: Sambata, Duminica