Bucuresti

Caiete, cărți și ghiozdane – Rechizite pentru copiii de la Centrul de zi Sfânta Sofia

Caiete, cărți și ghiozdane – Rechizite pentru copiii de la Centrul de zi Sfânta Sofia

Detalii

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
231

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce zici, ne unim forțele zilele astea și le facem o bucurie de început de școală copiilor de la Centrul de zi Sfânta Sofia, din București? E nevoie de rechizite: caiete, creioane, ghiozdane, culori, cărți sau albume pentru copii, dar și de echipament sportiv pentru fete și băieți cu vârste între 6 și 14 ani.

Poți aduce la Fundația Calea Victoriei lucrurile pe care vrei să le donezi, până vineri, 9 septembrie, iar noi vom avea grijă ca luni, când începe școala, darurile tale să ajungă la cei mici.

La Centrul de zi Sfânta Sofia se joacă, primesc ajutor la teme, consiliere psihologică și hrană 36 de copii din familii defavorizate. Amintește-ți care erau obiectele de care aveai nevoie sau care te bucurau cel mai mult atunci când începea școala, apoi imaginează-ți cum ar fi fost prima zi de școală dacă n-ai fi avut nici măcar un ghiozdan, un penar și un caiet.

Fundația Calea Victoriei colaborează din 2011 cu acest centru de zi, timp în care am oferit copiilor cursuri de actorie, scriere creativă, arte plastice, vorbire în public și astronomie, am încurajat studenți și adulți să devină voluntari ai centrului și am reușit, cu ajutorul cursanților, să le facem în fiecare toamnă începutul de an școlar mai frumos. Fii alături de noi anul acesta și citește unde și când poți aduce rechizitele pe care vrei să le dăruiești:

Program de colectare a rechizitelor și cărților:
L-V: 09.30-20.30; din 29 august până pe 9 septembrie, 2017.

Adresa: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1
Pentru detalii: contact @ victoriei.ro; Tel: 0735863846.