Bucuresti

Caminul de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru

Caminul de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Teodosie Rudeanu nr. 15 A
Telefon
0753907355
Web
https://www.caminparticular.ro/
Categorie
Camine de batrani / azile de batrani
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1436

Voteaza & Distribuie

Descriere

Caminul de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru

Caminul de batrani "Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru" este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii persoanelor varstnice si singure, persoanelor bolnave sau persoanelor aflate in perioada de recuperare dupa operatie.

Astfel punem la dispozitia dumneavasotra doua locatii in centrul Bucurestiului, una in zona Victoriei - Banu Manta - Kiseleff si alta in zona Plevnei - Cotroceni, oferindu-va servicii de asistenta de cea mai buna calitate la cele mai accesibile preturi.

Va asteptam in caminul nostru de batrani, un mic paradis în care viata de familie continua. Scopul pentru care a fost construit si proiectat este de a oferi un mediu de viata excelent pentru batranii bolnavi sau neajutorati.

Va asteptam sa cunoasteti personalul nostru atent selectat si bine instruit, sa vedeti facilitatile pe care le punem la dispozitia seniorilor si sa experimentati atmosfera deschisa, calda si relaxata a unui loc familial pentru rezidentii nostri si apartinatorii lor. Pentru ca, impreuna, putem avea grija de un varstnic drag dumneavoastră.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Tip camin: privat
Facilitati: parc, sala de evenimente, servicii medicale