Bucuresti

Campania "10 pentru sesiune"

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
310

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociatia studentilor economisti din romania (ASER) revine in atentia studentilor cu nelipsita campanie 10 pentru sesiune! Pentru ca se apropie o perioada aglomerata in randul studentilor, in care invatatul pentru examene este prioritar, campania isi propune sa fie alaturi de studenti si sa ii incurajeze pe tot parcursul sesiunii.
Campania 10 pentru sesiune are doua editii: cea de iarna si una pentru sesiunea din vara.Iarna aceasta, campania se va desfasura in perioada 25 ianuarie-14 februarie atat in mediul online(prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Instagram) cat si offline in caminele Moxa, Belvedre Nou si Vechi.
10 pentru sesiune doreste sa usureze perioada examenelor si sa destreseze studentii prin postarile ce ilustreaza diferite situatii amuzante in care toti studentii s-au regasit la un moment dat.
Promovarea offline include impartirea de stickere ce cuprind copy-uri amuzante prin caminele ASE-ului. Cu totii simtim pe pielea noastra o tornada de emotii in perioada sesiunii si incercam sa nu nu cream din ea cel mai mare inamic al studentiei.Echipa de ASERisti este gata sa imparta zambete si relaxare printre studenti. Stickerele asteapta cu nerabdare sa ocupe usile caminelor si sa inveseleasca atmosfera de invatare. Campania indeamna studentii la o sesiune cat mai usoara si este alaturi de ei!
ASER premiaza studentii dornici de aventura, distractie, pasionati de tehnologie si nu numai. Campania organizeaza 4 concursuri in cadrul carora oferim cursuri gratuite de limba germana, cani termos, un kindle si bilete la mult asteptatele festivaluri Untold si Electric Castle! Mai multe detalii despre concursuri puteti gasi pe pagina www.aser.ro la sectia evenimenmte, unde sunt afisate regulamentele.
Pentru ca noptile sunt nedormite, patul plin de foi, oboseala ajunge la cote maxime si coada de la xerox este invers proportionala cu tot ce ai invatat pana acum, ASER este aici sa alunge tot stresul.
Haide si tu alaturi de ASER si vom fi in ascensiune!

Despre Asociația Studenților Economisti din Romania – ASER
ASER este un ONG studentesc infiintat acum 17 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investească in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism și entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.