Bucuresti

Campionatul Povestilor, cu Flavius Ardelean

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
46

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 9 februarie 201912:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Campionatul Poveștilor, cu Flavius Ardelean, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu Sîmbătă, 9 februarie, ora 12.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc o nouă ediție a Campionatului Poveștilor, la care este invitat Flavius Ardelean, autorulromanului Bezna. Povestitorii din conacul lui von Veltheim, cu ilustraţii de Ecaterina G., apărut în colecția „Junior” a Editurii Polirom.
Participarea la atelier este gratuită și se face pe baza unei rezervări prealabile pe Eventbook. Rezervările se fac numai pentru copii, nu și pentru adulții însoțitori.
Vîrsta recomandată 10+
Ilustraţii de Ecaterina G.
Monştri, aventuri, mistere – Beznaeste o poveste despre prietenie şi curaj, despre răul deghizat în bine şi despre binele cu chip de rău; o carte despre puterea cuvintelor şi despre magia basmelor.
Cînd Bezna pune stăpînire pe întreg ţinutul, copiii sunt salvaţi şi aduşi la conacul lui Arnim von Veltheim, singurul loc neatins de ceaţa vîscoasăşi periculoasă. Căci copiii nu sînt nişte copii obişnuiţi, ci Povestitori cu har, adunaţi la un loc pentru a alunga Bezna din lume. Seară de seară, ei se adună la îndemnul lui Arnim şi dau naştere Luminii, citind în imensa Bibliotecă din cărţi culese din toate colţurile lumii. Însă cînd Ardei şi căţelul său credincios, Iute, ajung la conac, descoperă că nimic nu e ceea ce pare şi că harul lor de povestitori e un cuţit cu două tăişuri.
Flavius Ardelean este scriitor și traducător, membru afiliat al Horror Writers Association. Este autorul romanelor Îmblînzitorul apelorșiNoumenoir, al volumelor de povestiri Acluofobia și Bizaroproze și creatorul seriei Miasma. A cîștigat două premii Colin pentru literatură fantastică, iar prima sa carte a fost nominalizată la Festival du Premier Roman din Chambéry, Franța. Pentru romanele sale din ciclul Miasma, a fost nominalizat de două ori consecutiv la Premiul Tînărul Prozator al Anului în cadrul Galei Tinerilor Scriitori, București. Beznaeste prima sa carte pentru copii.