Bucuresti

Campionatul Mondial de Quizzing, Romanian venues

Campionatul Mondial de Quizzing, Romanian venues

Detalii

Telefon
0771565459
Web
https://neamtu.wordpress.com/2015/05/26/campionatul-mondial-de-quizzing-romanian-venues/
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Apartine de
Yellow Club
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Descriere

Societatea Romana de Trivia organizeaza pe data de 6 iunie 2015 o noua editie a Campionatului Mondial de Quiz pentru locurile de desfasurare al acestui concurs din Romania.
Pana in momentul de fata sunt certe 2 localitati, Bucuresti si Galati. Nu ratati ocazia de a participa la cea mai mare competitie din lume de cultura generala, ce se va desfasura in ziua amintita in sute de locuri pe intreg globul!
Concursul este individual si consta intr-un set de 240 de intrebari cu raspuns liber, organizate in 8 domenii a cate 30 de intrebari. Domeniile sunt Istorie, Arta si Cultura, Media, Stil de viata, Divertisment, Sport, Stiinta si Mapamond. Detalii suplimentare despre aceasta impartire pe arii de activitate gasiti lahttp://www.worldquizzingchampionships.com/wqc/wqc-format/
Concursul va incepe la ora 12.oo in restaurantul Yellow Club aflat pe strada Lucretiu Patrascanu nr.1. Intreabrile vor fi traduse in limba romana iar timpul total alocat este de 2 ore, pt concurs (la care se va adauga o scurta pauza de odihna la jumatatea testului, necesara si pentru corectare). Intrarea este libera.

Filtre

Tip eveniment: Concursuri
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta