Bucuresti

Care sunt avantajele ce le aduce folosirea unui carucior cu landou bebe?

Care sunt avantajele ce le aduce folosirea unui carucior cu landou bebe ?

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
189

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a ne bucura la maximum de miracolul aducerii unui copil pe lume, trebuie sa ne pregatim din timp cu toate lucrurile necesare cresterii sanatoase si confortului acestuia. Cresterea unui copil presupune foarte multe lucruri, printre care gasim si produse precum carucioare, haine, landou bebe, jucarii, accesorii patut si produse de igiena.

Un carucior si un landou sunt indispensabil. Este imposibil sa tinem copilul doar in casa (vizite la doctor, la rude, la cresa, plimbari etc.), deci trebuie sa ii asiguram mediile necesare de transport sigur si confortabil. Pe cand caruciorul in sine reprezinta un sistem mai mare care permite deplasarea usoara impreuna cu copilul, landoul reprezinta un accesoriu care se poate atat atasa caruciorului, cat si folosit manual, ca atare.
Landourile sunt accesorii din ce in ce mai intalnite deoarece asigura conditii de maxim confort copilului atunci cand il luam cu noi cand ne deplasam sau cand il ducem de la casa la masina sau la carucior.

Echipa din spatele magazinului Carucioaredecopii.ro ne explica ce este un landou mai exact si la ce il folosim:
Un landou este un sistem care permite transportarea unui nou-nascut intr-o pozitie in principiu perfect orizontala. Acest lucru este important deoarece aceasta pozitie este cea mai sanatoasa pentru copil pana acesta creste si poate trece la o scoica auto sau la un carucior mai inclinat. Caracteristica principala a landourilor este flexibilitatea. Vorbim atat de flexibilitatea materialelor, cat si de flexibilitatea purtarii acestuia.
Avantajul principal al landoului este ca acesta usureaza transportul copilului, oferindu-i un nivel maxim de confort. Fie ca il folosim pentru o plimbare mai lunga, sau pur si simplu pentru a transporta copilul de la carucior sau de la masina, landoul este oportun si sigur.
Achizitia unui carucior 2 in 1 sau 3 in 1 este alegerea ideala pentru a ne bucura de un landou la pachet.

Un carucior 3 in 1, spre exemplu, satisface nevoi multiple. Pe langa cadru, acest set contine o scoica auto si un landou (sau port-bebe). Desi landoul se poate achizitiona si separat, alegerea unui set 3 in 1 este mai benefic pentru ca:
  • Este mai avantajos din punct de vedere financiar, spre deosebire de achizita separata a fiecarui element
  • Avem siguranta ca landoul se potriveste la perfectie cu caruciorul, apartinand aceluiasi set
  • Magazinele specializate pun la dispozitie seturi de calitate foarte inalta, de la branduri cunoscute, cu functii suplimentare si elemente bonus

Alegerea caruciorului sau a unui landou bebe propriu-zis se poate face cu usurinta atunci cand consultam cu atentie caracteristicile produselor. Totusi, trebuie sa nu uitam ca specializarea magazinului ales poate face cu adevarat diferenta din mai multe motive:
  1. Avem siguranta ca produsele comercializate ating intr-adevar un nivel inalt de calitate si performanta
  2. Echipa din spatele magazinului este capabila sa ofere informatii si consultanta atat la cumpararea produselor cat si la eventuale dificultati in folosirea acestora
  3. Avem o gama variata de produse, asadar putem gasi ce se potriveste la perfectie copilului nostru, deci nu suntem nevoiti sa cumparam ceva de care nu suntem multumiti in totalitate
  4. Livrarea se face usor, posibilitatile de plata sunt multiple (chiar si in rate), iar produsele pot fi returnate

Carucioaredecopii.ro
se impune pe piata romaneasca atingand toate aceste standarde, bucurandu-se la ora actuala de un numar mare de clienti multumiti de produsele oferite si de abordarea profesionista.

Autor

Filtre

Data crearii: Saptamana trecuta