Bucuresti

CARGO VINYL intrăîn colecţia Hard Rock Cafe București

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
430

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

CARGO VINYL intrăîn colecţia Hard Rock Cafe București


Cavalerii Rockului Românesc vor dona pentru colecţia de memorabilia din Hard Rock Cafe un exemplar semnat al vinilului pe care îl lansează miercuri, 25 ianuarie. Momentul marchează 9 ani de la inaugurarea Hard Rock Cafe Bucureşti.

CARGO se adaugă astfel numelor mari din muzica internaţională ale caror obiecte pot fi admirate în restaurantul din Herastrău:The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Richie Sambora sau Steve Tyler. În total, în Hard Rock Cafe sunt expuse peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperţi de albume care au aparţinut unor artiști și trupe legendare. Din acest adevărat muzeu al muzicii fac parte și articole oferite de muzicieni români: Holograf, Cornel Ilie şi Cristi Minculescu.
CARGO VINYL va avea un tiraj de doar 250 de exemplare şi va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti. Vinilul dublu conţine 12 cântece şi se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane în concertul « Noaptea Vrajitoarelor».
Biletele pentru concertul din 25 ianuarie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi în ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans;
- 75 de lei, cu loc la masă, în sală.
Despre CARGO:

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc încă de la primul album, „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995 - „Destin”, iar gloria absolută în 1998, când au lansat „Ziua Vrăjitoarelor”. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ți mințile în cap” sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album „Best Of” intitulat „XXII” ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei - „Nu mă lăsa să-mi fie dor” și „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un success enorm la public. În 2015 Cargo a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting.