Bucuresti

Cariera in videochat


Cariera in videochat

Detalii

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
582

Voteaza & Distribuie

Descriere

Am o prietena care doar ce si-a pierdut locul de munca deoarece firma la care lucra s-a inchis. Cum aceasta nu isi poate gasi un job bine platit si totusi are rate de platit, se gandeste sa incerce sa faca videochat. Totusi Alina se intreaba cum functioneaza sau cum este treaba cu videochat romania, se merita sa faci videochat in Romania?
I-am spus ca din ce stiu de la alte prietene, se merita sa faci videochat, chiar si in romania. De fapt chiar nu conteaza din ce tara esti. Important este sa ai un studio in spate pentru a putea maximiza profitul, a primi consiliere si tot ce ai nevoie, pentru a te perfectiona ca model. Rolul unui studio este sa ajute si sa sustina modelul, avand in vedere obtinea de castiguri cat mai mari si implinirea viselor modelului. Eu stiu de la alte prietene ca se pot castiga bani frumosi, si stiu ca din ce in ce mai multi tineri care au implinit 18 ani, femei si barbati, au inceput si vor sa faca o cariera in videochat, intrucat castigurile sunt foarte mari, 2000-3000$ pe luna, dar pot ajunge si la 10.000$ sau mai mult. Totul tine doar de tine.
Alina s-a interesat mai mult despre ceea ce i-am spus, ca stiu de la alte prietene, si ar vrea sa lucreze cu studio20, deoarece acestia ii pot asigura toate conditiile de care are nevoie pentru a deveni un model de succes, si mai mult decat atat, totul este legal. Fiecare model va incheia un contract in care se specifica clar drepturile dar si obligatiile partilor si care,bineinteles, respecta 100% legislatia aflata in vigoare. Ceea ce este perfect, deoarece Alina isi doreste un job stabil.
Aceasta a mai spus ca fata de alte studiouri, la fiecare plata de salariu vei semna si primi exemplarul tau dintr-un act aditional in care se specifica suma castigata pe fiecare site pentru acea perioada, totalul in valuta, cursul valutar, suma in lei, procentul care iti este platit tie, toate taxele si impozitele retinute si in ce consta fiecare si in final suma neta. Totul este 100% legal, si nu trebuie sa iti faci nicio problema.
Ai parte de training, si chiar si dupa terminarea perioadei de training, vei beneficia zilnic de ajutorul echipei de suport. Programul este flexibil, este suficient sa muncesti 5 ture pe saptamana a cate 8 ore, si iti poti lua concediu, oricand. Beneficiile nu se termina aici, ai parte de un consilier de imagine, si de relaxare intrucat studioul iti ofera aceasta posbilitate chiar la locul de munca. Ai la dispozitie aparatura de fitness, si chiar un maseur, te poti rasfata zilnic cu un masaj de relaxare sau anticelulitic.