Bucuresti

Cat de complexa este munca unui ajutor de bucatar?

Cat de complexa este munca unui ajutor de bucatar?

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
215

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Daca nu stiti ce include o fisa post ajutor de bucatar va prezentam in cele ce urmeaza impresii de la persoane cu experienta.

Exista intotdeauna o urgenta

Intr-o bucatarie totul poate merge prost sau nimic, dar cum stii cand esti intr-o situatie delicata? Este vorba despre bucatari. "In orice zi a saptamanii puteti aveti un ajutor bucatar care suna si spune ca este bolnav, este in inchisoare, nu se prezinta, este ranit si trebuie sa mearga la spital, se sinucide", spune Seamus Mullen, bucatar-proprietar al Tertulia , El Comado si macelarul El Comado din New York City.

"In plus, firma care gestioneaza comenzile confunda Seamus Mullen cu Shea Gallante si primesti ordine gresita. Adaugati la asta faptul ca chiuveta se strica si toaleta la parter refuleaza iar baia este inundata, si poate ca nici masina speciala nu ti-a luat gunoiul. Adaugand toate acestea pe lista concluzia este clara: in fiecare zi eo criza ".

Niciodata nu stiti cand va aparea departamentul de sanatate

"Este un cosmar cand OPC-ul sau alte institutii ajung, mai ales in timpul serviciului", spune Colameco. "Intregul personal trebuie sa aiba manusi, palarii, plase de par, sa fie sterse zonele de lucru, sa fie acoperit tot ce poate fi descoperit in timpul inspectiilor, trebuie puse la locul lor lingurile de degustare, nu trebuie sa existe gunoi si de asemenea trebuie sa va rugati sa nu fi ramas putina faina pe undeva pentru ca in raport vor scrie ca era mizerie in bucatarie desi totul lucea mai putin un colt cu faina.

Probabil ca nu vei fi faimos

Deci, te-ai inscris la scoala culinara pentru ca te-ai imaginat un Bourdain milenar? Nu inseamna ca esti destinat pentru bucatarul-sef. "Am inceput sa gatesc pentru ca am fost fascinat de restaurante si mancare, dar nu stiu daca de aceea multi copii se pregatesc acum", spune un bucatar de la New York City, care a obtinut un premiu Michelin. "Cred ca ei vad multa faima si gloria care exista in 1 la suta din bucatarii si acei oameni care sunt celebri in cea mai mare parte, au facut asta de 20-30 de ani. "
Oamenii prefera sa profite de ofertele free

De cele mai multe ori daca o oferta include de exemplu un fel principal si o prajitura gratis oamenii vor alege exact acel fel principal ceea ce inseamna ca de fapt ai 2 produse in comanda. "Oamenii ne cer mereu sa gatim cina la evenimente de caritate sau la evenimente comunitare", spune un bucatar cu restaurante din New York si Londra. o multime de bani?

Foarte rar, aceste costuri sunt absorbite de anumite donatii. Filantropia este minunata si evenimentul de caritate este cu adevarat important, dar nu beneficiem deloc si se sfarseste prin a ne costa foarte mult ".

Nu toti parintii primesc bine ideea ca copilul lor sa fie ajutor de bucatar. Dupa ce Nawab a devenit bucatar, el si tatal sau nu au vorbit cativa ani. "In India exista tipuri de locuri de munca - oameni de afaceri, medici - care necesita un anumit tip de educatie", spune Nawab. "Un bucatar era considerat muncitor. Parintii mei aveau servitori cand erau mai mici, bucatarii erau servitori. Tatal meu nu era fericit”.