Bucuresti

Cataloagele online - ajutor de nădejde pentru cumpărături

Cataloagele online - ajutor de nădejde pentru cumpărături

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
174

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cumpărăturile periodice sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Fiecare are propria sa soluție de a procura cele necesare în viața de zi cu zi. Unele persoane pot bate piețele și supermarketurile în lung și în lat în căutarea celor mai bune oferte, întrucât au un buget limitat și dispun de mult timp liber. Persoanele mai ocupate pot recurge la serviciile de curierat rapid, pentru a le livra produsele necesare direct din supermarket acasă sau la birou.

Chiar dacă studiile arată că pentru un trai decent, o familie cu doi copii dintr-un oraș din România are nevoie de aproape 7000 de lei pe lună, știm cu toții că deseori această sumă nu este disponibilă. În aceste condiții, cumpărăturile inteligente sunt indispensabile vieții cotidiene. Cu toate acestea, s-au dus vremurile în care depindeam de revistele din cutia poștală pentru a fi la curent cu noutățile din supermarketuri. Este mult mai la îndemână să facem același gest, în format digital. Cataloagele online ne fac viața mai ușoară și ne scutesc de drumuri lungi prin oraș, în special în București.

Site-urile de cataloage online precum Catalomat.ro ajută la compararea prețurilor. Atunci când știi exact ce îți dorești, cataloagele online îți pun la dispoziție articolele respective, la prețuri reduse. De pildă, în noul catalog Penny Market, puteți găsi tot ce vă trebuie pentru realizarea conservelor de toamnă, precum și articole marcă proprie, la prețuri pentru toate buzunarele. Dacă nu sunteți mulțumiți de noile oferte Penny, puteți oricând trece la următorul magazin, care vă oferă ceea ce vă doriți la momentul respectiv.

Dacă vă doriți ceva mai particular și exotic, la Lidl puteți găsi, după cum bine știți, săptămânile tematice, în care găsiți produse inedite și rare. În revista Lidl cu săptămână tematică puteți să vă găsiți deliciile săptămânii, indiferent dacă vin din misterioasa Asie sau din rafinatele bucătării europene. Astfel puteți învăța rețete noi, vă puteți explora creativitatea și puteți dobândi cunoștințe gastronomice nebănuite. Esențialul rămâne însă faptul că la Lidl aceste produse se află în oferta curentă și astfel vă ajută să economisiți bani și să faceți cumpărături avantajoase.

Pe Catalomat.ro găsiți oferta pregătită în noul catalog Lidl saptamana viitoare și vă puteți orienta către magazinul din apropiere de dumneavoastră. Avantajul Lild este că, fiind un magazine de tip discounter, cea mai mare proporție din gama de produse este ocupată de produsele marcă proprie, care sunt în general mai accesibile pentru toți. Pe lângă produse alimentare, la Lidl puteți găsi întotdeauna articole nealimentare interesante și variate. De la haine și încălțăminte, la articole pentru casă și grădină și chiar mici electrocasnice, promoțiile sunt de obicei atractive pentru toate bugetele.

O perioadă foarte bună pentru planificarea cumpărăturilor este deja vestita „Vinere Neagră” a prețurilor sau Black Friday. În ceea ce privește Black Friday în România, e bine de știut că anul acesta se va desfășura în majoritatea magazinelor în data de 15 octombrie. De asemenea, este bine să știți că în varianta sa românească, Black Friday nu vine doar cu reduceri la produse electronice și electrocasnice, ci și la cele mai neașteptate produse și chiar la cele alimentare, pentru că supermarketurile se pregătesc și ele cum se cuvine pentru această perioadă. Mai multe puteți afla răsfoind din timp cataloagele online oferite de Catalomat.ro.